Tehnički kutak > Tuning skutera

Neos-Zaribao

<< < (9/11) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: PitBull Aerox - 19 Rujan, 2008, 20:00:08 ---ja platio 30KM (120kn) isto u brčkom?! pa gdje si ti to radio? to netko kod kuce sa smirgl papirom tebi radio...hah

--- Kraj citata ---
LoL oguzali te majstori haha na početku brčkog ta firma i ima 10 tak majstora, a super je izgledo dok je bilo tek razbušeno al od oka

Crazy Kuree:
Malo sam razmišljo i potpuno isključio mogućnost toga da je nešto upalo i zbog toga zaribo, sa doljnje strane nije moglo upast jer nema tragova na klipu dole da je nešto strugalo a da je upo kroz kanale bio bi gornji dio klipa oštećen i glava izrešetana, i nebi blok čistio jer mislim da je sve isplao kroz ispuh ti sitni komadići jer klip posve dole nije ogreban nit šta a drugdje nije moglo izać jer na čelo klipa nije prošlo?

2TDottore:
Ma zaribalo ti je sigurno zbog lose izmjerene tj. premale tolerancije novog klipa i brusenog cilindra.

PitBull Aerox:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Rujan, 2008, 01:41:09 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 19 Rujan, 2008, 20:00:08 ---ja platio 30KM (120kn) isto u brčkom?! pa gdje si ti to radio? to netko kod kuce sa smirgl papirom tebi radio...hah

--- Kraj citata ---
LoL oguzali te majstori haha na početku brčkog ta firma i ima 10 tak majstora, a super je izgledo dok je bilo tek razbušeno al od oka

--- Kraj citata ---

dobro, vise volim da me oguzaju pa da mi je sve dobro uradjeno, nego da me ne oguzaju kao tebe pa da mi se to desi...!

igor.sb:

--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 13:54:29 ---a i dobar ti je taj majstor koji ti i busi i brusi cilindar za 60kn a da to ispadne savrseno i da dugo radi.Stvarno ti je jeftin majstor nema sta.Takvog bi svi zeljeli. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kakve veze sto je 60 kn

kod nas u brodu je 50kn posten covjek a majstor samo takav, za istokarit i ishonovat cilindar treba max 15 min, jel to vrijedi 100kn? :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju