Tehnički kutak > Tuning skutera
Neos-Zaribao
Crazy Kuree:
eto slike, osigrurači na mjestu igličasti se nije rasuo, skinio karburator i usis sve na svojem mjestu čak su i karike i klip čitavi na svim mjestima osim na ispuhu tu nešta uletilo il šta? ispuh širio nisam... pukle obe karike na tom mjestu i most između karika kao da je netko čekićem i nečim oštrim tu udario. nije mi stvarno jasno i cilindar je sa svih strana ko novi osim tu gdje puklo, a baš sam sredio skuter i sve bilo kako treba mislio se dugo navožat, stvarno mi nije jasno kako su na tom mjestu pukle obe karike i to čak su bile na svojim mjestima (one pinove na klipu nisu prešle) čak i smjesa idealna kad sam skinuo klip na sredi bio smeđi okolo crn..kako je ovo moguće? stao je u vožnjji na 60 km/h kad sam kočio samo sam čuo nešto prozvižda, pregrio nije jer nema tragova topljenja nit šta
dino_sk:
samo cu napisati GIANELLI SHOT ::)
gumy:
ležaji radilice jesu čitavi? nešto ti je uletilo e sad pitanje šta
Crazy Kuree:
--- Citat: dino_sk - 18 Rujan, 2008, 14:45:20 ---samo cu napisati GIANELLI SHOT ::)
--- Kraj citata ---
nema veze zaribo je bez obrtaja možda na 2000 obrtaja kad sam gas pustio i kočio samo nešta prozvižda a inače kad zariba zbog shota istopi se klip ovdje je slučaj kao da je netko uzeo čekić i čavao stavio na klip i udario na tom mjestu.... sad me frend zvao i sad ide ponovo MHR replica kit (trebam klip kupit) samo neznam za auspuh još koji ću nebi to vozio na shotu hehe sve se normalno vrti i klipnjača i radilica se normalno okreće stvarno nemam pojma
vasso123:
Vjerojatno si ga stisko na hladno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju