Tehnički kutak > Tuning skutera
Neos-Zaribao
Crazy Kuree:
--- Citat: Benjamin - 18 Rujan, 2008, 17:06:53 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Rujan, 2008, 14:35:14 ---
eto slike, osigrurači na mjestu igličasti se nije rasuo, skinio karburator i usis sve na svojem mjestu čak su i karike i klip čitavi na svim mjestima osim na ispuhu tu nešta uletilo il šta? ispuh širio nisam... pukle obe karike na tom mjestu i most između karika kao da je netko čekićem i nečim oštrim tu udario. nije mi stvarno jasno i cilindar je sa svih strana ko novi osim tu gdje puklo, a baš sam sredio skuter i sve bilo kako treba mislio se dugo navožat, stvarno mi nije jasno kako su na tom mjestu pukle obe karike i to čak su bile na svojim mjestima (one pinove na klipu nisu prešle) čak i smjesa idealna kad sam skinuo klip na sredi bio smeđi okolo crn..kako je ovo moguće? stao je u vožnjji na 60 km/h kad sam kočio samo sam čuo nešto prozvižda, pregrio nije jer nema tragova topljenja nit šta
--- Kraj citata ---
Opet ista stvar...
drzi se pravila ili cu biti prisiljen biti brisati teme...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=9971.0
--- Kraj citata ---
a nije u tome stvar nego eto ti mi reci kako da napišem i ja ću promjenit naslov neznam kako drugačije napisat taj problem
Benjamin:
Prepravi temu u sto kracme roku inace se brise..
Benjamin:
Kak bi napisao...kaj moraju ovi usklicini biti..jel imas primjere i to 10 valda nabrojeno u pravilniku...
Minereli - Zaribao
Piaggio - Zaribao
Runner 50- zaribu itd...kaj je tesk otak napisati..a ne bibilije u naslovu...
...ajd da čujem sad ak ima netko pametan razlog... ovo se inace pise u topicu onda a ne u naslovu itd..da ne nabrajam..
neer:
kure moras direktivu slusat :jerk:
aprilija top:
100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju