Tehnički kutak > Tuning skutera
Neos-Zaribao
Crazy Kuree:
ti lageri imaju oko 4000km, a sad prijatelj došo pa sam htio njega čut on je gledo skinili smo kariku doljnju tj pokidali je nema uopće tragova pregrijavanja na njoj ni ispod nje a gornja karika je čitava i dala bi se i izvuć da bude ispravna al most između karika u nju upeo, znači donja karika je pukla nekako
2TDottore:
mogucnost pucanja karike je ak ti recimo kod brusenja cilindra nije dobar zavrsni rad oko kanala pa je karika mozda nekak zapela za kanal i pukla.Gle imatu dosta teorija.Al opet nemas nis od teorije nego se treba primit posla i ponovo slozit motor i dalje se vozit. :icon_thumright:
Crazy Kuree:
hehe i to šta kažeš al opet ovaj razlog me zanima a nema ga jedino moguće da se kod ispuha cilndar odkrhnuo al opet me čudi samo je doljnja karika pukla
2TDottore:
nemoraju puknut oba dvije.ovisi u kojem polozaju je bio klip.ak je iso dolje puca prije donja a ak je iso gore puca gornja karika.
Benjamin:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Rujan, 2008, 14:35:14 ---
eto slike, osigrurači na mjestu igličasti se nije rasuo, skinio karburator i usis sve na svojem mjestu čak su i karike i klip čitavi na svim mjestima osim na ispuhu tu nešta uletilo il šta? ispuh širio nisam... pukle obe karike na tom mjestu i most između karika kao da je netko čekićem i nečim oštrim tu udario. nije mi stvarno jasno i cilindar je sa svih strana ko novi osim tu gdje puklo, a baš sam sredio skuter i sve bilo kako treba mislio se dugo navožat, stvarno mi nije jasno kako su na tom mjestu pukle obe karike i to čak su bile na svojim mjestima (one pinove na klipu nisu prešle) čak i smjesa idealna kad sam skinuo klip na sredi bio smeđi okolo crn..kako je ovo moguće? stao je u vožnjji na 60 km/h kad sam kočio samo sam čuo nešto prozvižda, pregrio nije jer nema tragova topljenja nit šta
--- Kraj citata ---
Opet ista stvar...
drzi se pravila ili cu biti prisiljen biti brisati teme...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=9971.0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju