Tehnički kutak > Tuning skutera

Neos-Zaribao

<< < (3/11) > >>

3alfa3:
Ne mora karika puknut, dovoljno je da se klip "izoblicio" zbog temperature i postao siri od cilindra na tom dijelu.

Gle, imas zracnjak, gljivu i spuh koji ima dosta sirok ispuh. To je prilicno zahtjevno za kit.

2TDottore:
Ak kazes da je smjesa dobra ja mislim da je ili zbog toga sto je ostao bez ulja ili kad ti je majstor brusio cilindar na specijalu nije ti napravio dosta veliku toleranciju po novom klipu pa kad se zgrijao klip se previse rasirio i zbog male tolerancije se desilo to kaj se desilo ili cak zato ak nisi pazio kad si mjenjao lagere na radilici mozda ti je malo na koso jedan lager pa vuce sve u jednu stranu.Tolko od mene.

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 18 Rujan, 2008, 16:25:46 ---Ak kazes da je smjesa dobra ja mislim da je ili zbog toga sto je ostao bez ulja ili kad ti je majstor brusio cilindar na specijalu nije ti napravio dosta veliku toleranciju po novom klipu pa kad se zgrijao klip se previse rasirio i zbog male tolerancije se desilo to kaj se desilo ili cak zato ak nisi pazio kad si mjenjao lagere na radilici mozda ti je malo na koso jedan lager pa vuce sve u jednu stranu.Tolko od mene.

--- Kraj citata ---

Nema brusenja na alu kitevima.
Da je lager kriv, nebi se radilica mogla vrtiti. Barem ne 1700 km koliko je on napravio. A klipnjaca i inace ima lufta lijevo desno tako da to nije razlog

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Rujan, 2008, 16:27:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Rujan, 2008, 16:25:46 ---Ak kazes da je smjesa dobra ja mislim da je ili zbog toga sto je ostao bez ulja ili kad ti je majstor brusio cilindar na specijalu nije ti napravio dosta veliku toleranciju po novom klipu pa kad se zgrijao klip se previse rasirio i zbog male tolerancije se desilo to kaj se desilo ili cak zato ak nisi pazio kad si mjenjao lagere na radilici mozda ti je malo na koso jedan lager pa vuce sve u jednu stranu.Tolko od mene.

--- Kraj citata ---

Nema brusenja na alu kitevima.
Da je lager kriv, nebi se radilica mogla vrtiti. Barem ne 1700 km koliko je on napravio. A klipnjaca i inace ima lufta lijevo desno tako da to nije razlog

--- Kraj citata ---

Sta nije gore na slici gus ili sam ja corav.A kaj se tice lagera to sto je na koso moze se radilica okretat ak stvarno nije jako na koso al onda bi to vidio al ak je jako malo na koso onda se moze desit da zblokira al i nemora al ti prije protuce taj lager koji je na koso.

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 18 Rujan, 2008, 16:34:03 ---Sta nije gore na slici gus ili sam ja corav.

--- Kraj citata ---

On je mijenjao klipove na replici pa sam mislio da je i ovaj put replika zaribala...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju