Da,vozili smo i mi stariji u mladim danima bez vozacke,registracije,papira,ja konkretno aute od 14. godine vozim,bizalo se policiji,radilo pi*darije,spavalo i smrzavalo duboko zabijen u sumi u autu kad bi me lovila policija i kad bi vrag odnija salu,bizalo na noge po noci po poljima,kupini,provalijama kad bi te lovila policija i nemas di pobic a oni ti u guzici...svasta se radilo...al sad kad iman 27 godina i sina od 6 malo mislin glavom i,kao i jos neki tu,pokusavamo ti objasnit neke stvari...mlad si jos,starci te hrane i sve ti je ravno,a kad postanes punoljetan,mozda se ozenis i dobijes dite,pa ti fina sjedne na racun jer imas neplacenih kazni a treba prezivit,onda ces rec-sra je ovo meni trebalo...ja s 27 godina se vozin na 50ici jer za polozit A nemam para,a na selu propada cagiva 125 jer je ne zelin vozit bez dozvole...i ocito ispadan kreten...razmisli malo,vozis se bez iceg i iza nekog kombija izleti pjesak i ti ga pokupis motorom?ovaj te tuzi,placao bi odstetu duuugo duuuugo...polozi,registriraj i vozi se bez brige...