I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Al ja ne kuzim, rega kosta 400kn i da se jos ljudi voze neregani.Sent from my LG G3 using Tapatalk
A zamisli tuning od 20 000kn kolika je kazna.. Sent from my LG G3 using Tapatalk
To je onda poso Nadam se da ste skontali moj sarkazam
a ti sljakas za 2000kn ko vol cijeli dan
Citat: JogFromYamaha - 14 Listopad, 2015, 11:04:14a ti sljakas za 2000kn ko vol cijeli danMolim te da predaš moj CV u tvoju firmu. I ja bi volio raditi za 2000 kn na dan ko vol.
Citat: Valter - 14 Listopad, 2015, 11:54:51Citat: JogFromYamaha - 14 Listopad, 2015, 11:04:14a ti sljakas za 2000kn ko vol cijeli danMolim te da predaš moj CV u tvoju firmu. I ja bi volio raditi za 2000 kn na dan ko vol.To bi mozda i mene natjeralo da se zaposlim
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Maloljetan , bez vozacke , 50 ccm , registriran , kaciga i sve super osim kaj nemam vozacke . Kakve bi kazne mogle biti ? Najvise me zanima da li je moguca zabrana polaganja B i A1/2 kategorije ??
Citat: Patr1k747 - 13 Travanj, 2016, 21:10:55Maloljetan , bez vozacke , 50 ccm , registriran , kaciga i sve super osim kaj nemam vozacke . Kakve bi kazne mogle biti ? Najvise me zanima da li je moguca zabrana polaganja B i A1/2 kategorije ??jedva cekaju da im naleti neki djecak...ljudi moji pa proracun se treba punit...ukori su prosli davnih dana...kazna ti je od 5-15000 tis kn..al bude tatica platio...jer je on taj koji he dozvolio da mu djete sjedne na motor i vozi se...moj savjet polozi i vozi...a za prije vozacke noge i biciklo...
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
ne napadam samo sam reko kako je i dao najbolji savjet...jer ugrozava sebe i druge...ovak bar imas neko znanje tj barem znas sta koji znak znaci...ko ima prednost ko ne...i ja sam takav bio...pod mudima i drzo se onog niko mi nis nemoze, ali sam se dobro zaj#bo...al ko voli nek izvoli...