Općenito > Propisi
Zaustavila me policija
zvonkec92:
--- Citat: Rox-Rab - 31 Svibanj, 2015, 16:54:18 ---Ne serite po decku jer 90% foruma je vozilo nesto sto nije bilo regano ili bez vozacke, i ja sam vizio prije i bez rege, kacige i jedva da pali ali sam se vozio
--- Kraj citata ---
vozio sam i ja al kod babe na selu a ne po ZGu, to mi ni na kraj pameti nije bilo..
TomTomislav:
I ja vozio po poljima na selu tomosa , uvjek barem kaciga i rega kad vozacke nema .
Nema se sta tu dečka zaliti , onda nebude niko regal motore aute i mir
JosipMarijanovic:
--- Citat: TomTomislav - 31 Svibanj, 2015, 19:35:33 ---I ja vozio po poljima na selu tomosa , uvjek barem kaciga i rega kad vozacke nema .
Nema se sta tu dečka zaliti , onda nebude niko regal motore aute i mir
--- Kraj citata ---
upravo tako, da drzava nekoga ne opali po novcaniku za primjer svi drugi bi se poceli ponasati kao on
balki:
Ajde necemo ga tu "lincovati" bas na mrtvo. Kritike je dobio i ako nesto pametno izvuce od zakljucaka i ugradi u daljnji zivot svi smo na konju...
Sta je tu je. Prvo napisi prigovor u roku od 8 dana i smisli izlaznu strategiju. Prije prvog rocista ucini skuter ispravnim i registriranim i upisi skolu za kategoriju te s tom dokumentacijom stani pred sutkinju, iskreno se pokaj i predoci to sve da potkrijepi namjeru da se ulegalis... Na taj nacin imas puno sansi proc samo okrznut rukom zakona. Ako su ti bivsa zlodjela jos u postupku i nisi dobio pravomocne sudske kazne slobodno izjavi da si nekaznjavan krivicno.
Sanader i ostali kriminalci su napravili miljardu puta veca sranja protiv svih nas i sebali i vasu i vase djece generaciju pa gule krumpire i vade se na sve moguce nacine pa se i ti vadi kolko god mozes.
Nakon toga samo pliz radi sebe i mene kreni kroz zivot pametnije bar sto se tice osiguranja i tucnjava :old:
ljubo46:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Svibanj, 2015, 17:00:11 ---
--- Citat: TomTomislav - 31 Svibanj, 2015, 15:56:26 ---...savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .
--- Kraj citata ---
Nije vec godinama tako. Dobijes novce od osiguranja, a onda osiguranje utjeruje od krivca
--- Kraj citata ---
Tako je :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju