Općenito > Propisi
Zaustavila me policija
TomTomislav:
Uci se na svojim greskama uvjek :icon_biggrin:
CekuL:
Inace ja zivim na selu,ne vozim se po gradu.. ne kuzim vas kako odmah krive zakljucke donosite i bezveze pisete neke stvari..
8 dana otkad su me zaustavili ili 8 dana otkada mi dode ovo doma?..problem je u tome sto nemogu upisat za tu kategoriju,planirao sam krenut u 7mj. u auto skolu sada neznam dali bi to ista pomoglo..da jos su u postupku,a i kada se zavrsi nadam se da nebi trebao ispast kriv jer je bilo sve to u obrani..uci se na vlastitim greskama jbg..
MarinM:
Iz prve ruke,zaustavljan prijatelj 3 puta,svaki put bez iceg.. ode na sud kaznu mu nedaju jer ne zele narusit uzdrzavanje njega roditeljima , a zabrana polaganja takoder ne dolazi u obzir jer je onda mogucnost da se kazneno djelo ponovi.
Ovo je 100000% tocno i ako si maloljetan nemoze ti niko nista, dobit ces eventualno ukor. Oni ti na pozivu za sud napisu 20 ak tisuca kuna kazne ali cim dodes na sud sve oproste i pustaju te kao da nista nije bilo. Provjereno
Previse gluposti mu pisete,citam ovo i nevjerujem sta pise..
Edit: nece ti nis pomoc ako ga registriras,to su neke njihove fore
CekuL:
E hvala puno,nadam se da ce bit takav ishod..
ricardo98:
nema nista od registracije i tih gluposti..moras se pravit dobar i glumit isprid sutkinje nevinasce..glumi da ti je stalo i da se nece ponavljat..reci da si kupia skuter i da ga pripremas za vrijeme kad polozis....da planiras upisat autoskolu i da je taj dan bila ta mototorijada da te ekipa povela i da si pogrijesio reci da ti je to prvi put da to radis...ja sam imao potvrdu da sam polozia a1 i s njom sam vozia motor a2 i sa otprilike 80 sam se zalipia u auto iz suprotnoga smjera jer je bilo usko i nepregledno a ja lud i željan adrenalina..napisalo mi je 3.500 kn u prijedlogu...vozacka 2000 i neprilagodjena brzina 1500 bio sam mjesec dana u bolnici itd..
sutkinja je rekla da se nista nebrinem da ce bit sve uredu..evo cekam zavrsnu odluku od suda proslo je vec godinu dana...od dogadjaja..morat ce roditelji ic s tobom i upozori ih ako ih pita imaju li kakvih problema s tobom da recu da se ponose itd...to ih mora pitat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju