Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

(1/22) > >>

CekuL:
Evo ovako danas u noci oko 2 sata zaustavio me policajac na motoru kada sam se vracao sa motosusreta..Skuter nije regan,nemam vozacke i nisam imao osobnu kod sebe i napuhao sam 0,12..otpratio me do postaje i tamo uzeo moje podatke i zvao mamu da dode po mene i uzeo je kopiju kupoprodajnog ugovora..nije mi dao nista vec je rekao da ce sve postom stic..rekao mi je da bi bilo najbolje da odem regat sutra skuter i da to oni vise i da ce mi smanjit/ukinut kaznu za to(nisam ga dobro razumio) i da za ovo sto sam upravljao skuterom da cu dobit neku kaznu,ali da se zalim i da ce proc sa nekom opomenom posto nisam prije kaznjavan..ee sad kaj bi mi bilo najpametnije napravit i kaj mogu ocekivat?

Tomi_ZG:
Za sve navedeno možeš očekivat i 20000kn,kakav božji oprost,jedne od najtežih prekršaja imaš s tim da ih je i više od jednog

Ivan46:
koliko imas godina?

slobodno se ti zali,nista te nekosta,ako si mladi od 18,onda mozda ti neke stvari oproste i smanje kaznu,ali sve u svemu si naj#bo,skut nije registriran,nemas vozacku,bio si pijan,nisi imo osobnu kod sebe,itd....

CekuL:
Znas li to iz vlastitog iskustva ili si procitao negdje?
17..alkohol i osobnu nije nista spominjao i rekao je da to nije ni bitno..zanima me dali mi se isplati registrirat skuter,hoce li mi to pomoc kod kazne,a i na sudu ako dode do tog,a najvjerojatnije da ce doc.

Tomi_ZG:
Pa kazna za neosigurano vozilo je danas ogromna,olakotna okolnost je kaj si maloljetan i budi sretan da jesi jer će te to jedino i spasit donekle

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju