Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (5/22) > >>

ivano_007:
Najrealnija opcija je neki društveni rad i zabrana polaganja određeno vrijeme. Ne vjerujem da ćeš puno morat platit (nemaš odakle), a ne vjerujem ni da ćeš samo s ukorom proć

TomTomislav:
Kazna za neosigurano vozilo i doseze do 20tkn.
Kazna bez vozacke 2000kn
Alkohol 1000 nadalje

Da se mene pita nema pravo zalbe i oderi .
Stvar je maloljetan si starci ce spastat a ne ti.
Kao trece savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .

Daj lupi si malo pamet u glavu , nemoj biti tvrd , razmisljaj malo opsirnije kakve e opasnosti mogu snac a kostaju , a nedaj boze da nekog ubijes na cesti.

Pozz i sretno

CekuL:
Vidjet cemo sto ce bit..

Rox-Rab:
Ne serite po decku jer 90% foruma je vozilo nesto sto nije bilo regano ili bez vozacke, i ja sam vizio prije i bez rege, kacige i jedva da pali ali sam se vozio

3alfa3:

--- Citat: TomTomislav - 31 Svibanj, 2015, 15:56:26 ---...savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .
--- Kraj citata ---

Nije vec godinama tako. Dobijes novce od osiguranja, a onda osiguranje utjeruje od krivca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju