Općenito > Propisi
Zaustavila me policija
ivano_007:
Ako nisi prije kažnjavan vjerovatno bi ti oprostilo sve jer imaš 17 godina, u moje vrijeme kad sam imao 17 godina, dakle prije 5 godina sigurno bi. E sad jel se prominilo šta u zadnje vrijeme, ne znam :dontknow:
suni:
Ovo sto znaju da volis popit i imas dosje tesko da se mozes izvuc a kazna ce bit vjerojatno tolka da si mogo polozit A1 i regat skuter i osiguranje i sve ;)
zvonkec92:
ne miriši mi to na dobro, mada nikad se nezna jebiga.. kak sam i ja prošo na onom nadvožnjaku na slavonskoj sa 12 000kn na 250kn i ko bog.. al ja nisam imo nikakve veče prekršaje, uglavnom prebrza vožnja niš drugo.. tisi maloljetan alkić i nereganskuter te najviše jebu.. ovo ostalo bi se dalo nekak progurat
SF2 Freak:
Žali se i na sudu se cigani za cifru. Pošto si maloljetan i bez posla možda ti daju dobrovoljan rad kaj ja znam od 3mj.
jakovmaras:
Ja sam dobio 5000 za vozačku i 5000 za regu ali sam se bio izvukao sa ukorom i zabranom upravljanja 3 mj , a ti si bio sa skuterm a2 kategorije tako da ćeš vrlo vjerovatno platiti par tkn jer se drugačije gleda ako je preko 50ccm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju