Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (3/22) > >>

CekuL:
Pijan? Ako si ti pijan od jedne pive tvoja stvar i nisam se dosao vrijedat tu ni nista,rade neke komentar zadrzi za sebe jer su nepotrebni.

Corector:
Pomogao bih ti, ali takve TESKE ILEGALE PREZIREM.

BTJ pa ti nemas ni regan skuter, i ja sam vozio bez vozacke, ali nit osiguranja nit kojeg boga. Kako ne razumijes da ako skrivis neko sranje s tim skuterom, udaris nekoga, jel znas koliko ces se naplacati kad ti sjednu poslje privatne tuzbe?
Pa daj malo razmisli, nemoj zivit od danas so sutra nisi zivotinja.

Vjerojatno ti nece skeljiti najveci iznos, ali bit ce neka cifra da se opametis i u buduce uozis sugavih par stotina kuna u regu i osiguranje.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 31 Svibanj, 2015, 11:58:21 ---Pomogao bih ti, ali takve TESKE ILEGALE PREZIREM.

BTJ pa ti nemas ni regan skuter, i ja sam vozio bez vozacke, ali nit osiguranja nit kojeg boga. Kako ne razumijes da ako skrivis neko sranje s tim skuterom, udaris nekoga, jel znas koliko ces se naplacati kad ti sjednu poslje privatne tuzbe?
Pa daj malo razmisli, nemoj zivit od danas so sutra nisi zivotinja.

Vjerojatno ti nece skeljiti najveci iznos, ali bit ce neka cifra da se opametis i u buduce uozis sugavih par stotina kuna u regu i osiguranje.

--- Kraj citata ---

550kn rega.

Sinek, ispod 9000kn ces tesko proci. A uz sve ostalo sto imas kao maloljetnik u dosjeu neces imati nekih olakotnih okolnosti. Vec znaju da volis popiti, znaci ovo ti nije prvi put. Ukratko, naj#bo si

CekuL:
Uredu je,hvala svima koji su pomogli,a ishod cemo vidjet.
I rega je nesto vise jer se radi o sru 150..

JosipMarijanovic:

--- Citat: CekuL - 31 Svibanj, 2015, 12:08:02 ---Uredu je,hvala svima koji su pomogli,a ishod cemo vidjet.
I rega je nesto vise jer se radi o sru 150..

--- Kraj citata ---

Uglavnom rega kosta manje od kazne...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju