Tehnički kutak > Injection
injection na karburator
Grale:
Da pogodim, mehaničar BMW-a koji je godinama radio u Nemačka? Vjerojatno je pometo podove u radionama, al eto, skupio čovjek para tamo i svake dvije godine si može priuštit novu 5-icu il tak nešt.
Naravno, polemika se vodila u lokalnoj birtiji s pet piva u guzici...
Da je pravi meho, uzel bi manometar i izmjeril ti kompresiju, eto i da mu platiš to utrošeno vrijeme, taman mu dođe šesta piva u guzicu kolko košta taj rad :icon_thumright:
mato_sb:
...ma decko je 85' g vozi 5icu :) .... tu je odrastao i natukao praksu u lokalnoj BMW radnji... ma sve u svemu evo bas sam se vratio od majstora ( neznam da li smijem navesti naziv ) kaze fino moze mi rijesiti i injection ali ne daje garanciju nikakvu... sto se tice carbo... ovako stvari stoje... cepi se rupa dizni... iz kompresora se vade svi pomicni dijelovi i zatvara onaj njegov dovod goriva ... stavlja se novi cdi i karburator.... preslozi se elktronika... ugraditi ce i el blokadu... garantira i obecava da ce se skut moci ubuduce normalno servisirati... pogledati ce odmah lezajeve i semeringe radilice i te potrosne dijelove... sve u svemu kaze slozio je preko 20 ditechova ovdje u brodu o nijednom nije imao nitko nista lose za reci...
JogFromYamaha:
ma moze on zivjeti u tvornici od bmwa to ne znaci da je dobar mehanicar zato kaj radi za bmw
on ga ili zna i moze popraviti ili nema blage i nezna popraviti
trece nema
a nije to tomos pa je sve po 20kn pa bumo bacali djelove u njega dok se sam od sebe ne otkloni kvar
mato_sb:
...vjerovatno mrzis stereotip > mladici u bmwu... sve u svemu decko je izrazio samo prijedlog ... kaze brtve i karike nisu skupe... pa da pokusam s tim tako reci pomicnim mehanickim dijelovima otkloniti kvar... ali eto ja sam se odlucio ipak odvesti u servis i prebaciti ga na carbo... pa sta mi bog da jer nezelim vise mastiti ruke i gubiti vrijeme... termin servisa je zakazan za cetvrtak i u subotu bi trebalo biti sve rijeseno... znaci u subotu dobijete najnovije onformacije o novoj verziji ditecha pocasnog naziva carbotech...
unnamed:
da se ubacim u temu, imam jet forca tsdi i naravno samo muke sam imao sa njim..nitko se nije htio zaj sa njim po servisima a kad sam spomenuo prebacivanje na karb uhvatili su se za glavu i nabrojali cuda i cudesa za promjenit i ubacit a o novcima da ne pricam..na kraju sam ga sam prebacio na karb i to me kostalo kojih 300kn..preko 15tkm sam napravio bez ikakvih problema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju