Tehnički kutak > Injection

injection na karburator

<< < (7/9) > >>

Grale:

--- Citat: mato_sb - 12 Svibanj, 2015, 14:37:03 ---...vjerovatno mrzis stereotip > mladici u bmwu... sve u svemu decko je izrazio samo prijedlog ... kaze brtve i karike nisu skupe... pa da pokusam s tim tako reci pomicnim mehanickim dijelovima otkloniti kvar... ali eto ja sam se odlucio ipak odvesti u servis i prebaciti ga na carbo... pa sta mi bog da jer nezelim vise mastiti ruke i gubiti vrijeme... termin servisa je zakazan za cetvrtak i u subotu bi trebalo biti sve rijeseno... znaci u subotu dobijete najnovije onformacije o novoj verziji ditecha pocasnog naziva carbotech...

--- Kraj citata ---
Da, brtve i karike su skupe, ako njemu nisu skupe, onda nek ti ih on kupi.

Jesi izmjerio kompresiju kod nekog s manometrom ili mislite i dalje samo gluposti pisat?

mato_sb:
...nisam znalac bas toliki i kao sto sam rekao dosta mi je uljavih ruku i lica... ugl scoot je na servisu... tako da nisam uspio premjeriti kompresiju... ali to je vec sada stvar proslosti... skuter bi trebao biti sutra gotov... rekao je ciko iz radnje da su morali staviti lakse roline... nista drugo jos nije priopcio... karb je namontiran multivar je ostao kao i auspuh i svi ostali dijelovi koji su kupljeni striktno za "ditech" verziju... ugl... sutra moraju nabaciti jos blokadu... semerinzi i lezajevi radilice su dobri isto kao i same karike klipa... jedino sam se iznenadio kad me napomenuo da cu ubuduce sam morati dozirati ulje 2% msm da je rekao... e sada ima li kakvih problema na tehnickom ili oni to racunaju u potrosni materijal pa negledaju kakav je zapravo model sagorijevanja....?

Lenko:
I koliko te to planinarenje na karb iznelo ?

DajTeh:
Mjesavinu ces morati stalno raditi jer imas elektronicku uljnu pumpu koja ne radi ako ne rade injektori i tps varijabilno.

Ako te zanima rijesenje za uljnu pumpu imam ti ja, znaci ne moras raditi mjesavinu.

mato_sb:
..cijena prerade na karburator me kostala 1200kn... puno ili malo dalo bi se razglabati... ugl... skuter je pali vozi... zapravo jos ga nisam vozio jer radim... sve u svemu... jos ga nisu dopeljali jer se oduzilo montiranje el. blokade mada su me danas zvali da je skuter rijesen i da im treba malo jos vremena da sve postelaju... a kakvo je to rjesenje za pumpu ulja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju