Tehnički kutak > Injection

injection na karburator

(1/9) > >>

mato_sb:
...evo ako moze koji savjet i rasprava na ovu temu... dakle nakon neuspjelog dugotrajnog pokusaja osposobljavanja ditecha '03 za voznju odlucio sam prebaciti ga na verziju sa rasplinjacem... doduse dogovorio sam sa jednim servisom ( neznam da li smijem navesti ime ) za cijenu od 1200kn... ljudi ce pocepiti rupe nesto nariktati ubaciti karburator i pretvoriti ga u ako nista onda u jeftiniju verziju za odrzavanje... sta se dobije a sta izgubi da li ide i dalje ngkcpr8e svjecka i tako to...??? ... znaci nece mijenjati masinu i kablove... nego ce glavu prekrojiti na karbo i navodno jos par sitnica....

Lenko:
Za 11 godina, koliko se družim sa Ditekom, video sam i čuo mnogo o prebacivanju na karb...i niko nije rekao bilo šta lepo na tu temu...a i oni koji su prebacili, nisu sastavili više od 6 meseci...a ako već hoćeš da imaš karb, zameni ceo agregat, i struju, naravno...drugar je stavio kompletan agregar od nekog PIA (tafun ili tako nešto), i prepravio struju (neophodno) i evo već druga godina kako ga plete...sa zamenom agregata bi te iznelo bolje i jeftinije...na tebi je...

mato_sb:
...iskreno pun mi je kufer vise sarafanja... msm nije mi zao novaca niti bilo sta .... i vec nekoliko puta sam radio ... znaci cackao kompletan motor do najsitnijih dijelova... ali stvarno nemam vise zivaca brinuti brigu da li ce ujutro upaliti ili ne... iskreno 1200kuna meni nije puno novaca ali svakako cu pitati i za komplet prebacivanje agregata i struje... ako bog da nek izdrzi jos ovu godinu a onda prelazim na visu kategoriju....

Lenko:
Ili nađi dobrog, proverenog majstora. KOJI ZNA POSAO (pitaj ga), ili promeni agregat...ili ga prodaj u trenutnom stanju...

ivek_sr:
Pošto ti 1200 kuna nije puno... njega prodaj... dodaj te novce i kupi sr-a karb verziju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju