Tehnički kutak > Injection

injection na karburator

<< < (5/9) > >>

ivek_sr:
Jbg da si u zagrebu brzo bi ga osposobili

rs50e9:
moj ima 27tisuca km. brtva glave mjenjana
potrosnja minimalna
ditech majka

mato_sb:
...znaci tesko biti pametan jer skuter je danas upalio odradjena voznja cca 60km... dosao kuci i opet ne pali... za mene je to nedopustivo... ulozis para u njega a on pali nepali... po pitaj boga kojem zakonu... bez daljnjega da je 15 tisuca bio bez ikakve problematike... ali eto sutra je novi dan i idem do majstora po rjesenje... neka ubacuje bilo koju opciju za carbo verziju cisto da je servis lakse napraviti... a mimo toga kupiti cu novi scoot ovaj ostavljam starom na muku...

JogFromYamaha:
ako on radi pa ne radi onda te jebe nesto drugo ne samo stvar koju mjenjas
lako je biti majstor fuser i raditi po metodi mjenjaj dok ne nestane problem
tak mozes kupiti kompletni drugi motor pa preslagavat

analiziraj kaj se desava i rjesi problem

a da je nepouzdan nije istina ako je redovno servisiran i odrzavan od neke sposobne osobe

mato_sb:
...kaze mi sada jedan mehanicar koji servisira bmw automobile da promijenim karike kaze garant je to...???? mada se sada prilikom verglanja cuje kao da neka zivotinja zapomaze iz samog bloka ili cak prijenosa... sutra ce situacija biti puno svjetlija kad cujem sta kazu konkretno sta se dobije/gubi prebacivanjem na carbo... zasada je mehanicar samp rekao da ostali svi dijelovi mogu ostat tipa zx auspuh i ostale sitnice koje idu nas na ditecha...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju