Tehnički kutak > Injection
injection na karburator
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Svibanj, 2015, 18:22:40 ---kod nas svi koji imaju cekic i srafciger misle da su majstori
tako da sve kaj ima struju dalje od zarulje koja svijetli po putu se smatra smecem
ista prica je bila na ajnspric autima dok se nisu probili
nije tehnika losa ako majstor nezna sloziti
--- Kraj citata ---
Nebi vise karb na vozilo,, nema tih para.
A znao sam se nosit sa karbovima, cak prilicno uspjesno ;D
JosipMarijanovic:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Svibanj, 2015, 19:16:13 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Svibanj, 2015, 18:22:40 ---kod nas svi koji imaju cekic i srafciger misle da su majstori
tako da sve kaj ima struju dalje od zarulje koja svijetli po putu se smatra smecem
ista prica je bila na ajnspric autima dok se nisu probili
nije tehnika losa ako majstor nezna sloziti
--- Kraj citata ---
Nebi vise karb na vozilo,, nema tih para.
A znao sam se nosit sa karbovima, cak prilicno uspjesno ;D
--- Kraj citata ---
da je servisa koji mogu popraviti to kako spada, bilo bi i špricaljki vise
JogFromYamaha:
pa slovenija je puna spricera
kao i austrija samo kod nas se servisima "neda jebat" s popravkom a i trebas covjeku objasniti zasto je takav racun kakav je
JosipMarijanovic:
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Svibanj, 2015, 19:52:35 ---pa slovenija je puna spricera
kao i austrija samo kod nas se servisima "neda jebat" s popravkom a i trebas covjeku objasniti zasto je takav racun kakav je
--- Kraj citata ---
ha cuj, ljudi kod nas 50 kubika kupuju da bi se vozili jeftino u 90% slucajeva. a sa spricerom kad ti se naniza troskova i ne ispade bas jeftino
mato_sb:
...tema otisla u nebesa... nesto vam mora biti jasno da u mojoj okolici cca 100km lijevo desno gore dole... nema nikoga tko zeli ditech u radnji... jeb... ovlasteni servis ga odbija servisirati... ostali servisi i sl... kad cuju ditech iz naziva dobiju sijede...
...a da negovorimo o samoj prodaju scoota... kazes sve 5 ljudi pitaju da nije ditech... ako je odgovor potvrdan cuje se samo tu tu tu iz slusalice ... cijena koju mozes dobiti za ditech koji nepali bez obzira na sve ostalo je ravna teglici krastavaca u plodinama... ljudi bjeze od ditecha kao blesavi... sama prerada na karbo verziju nebo trebala biti toliko kobna... jer od ovog stanja kakvo je sada gore nemoze biti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju