Općenito > Propisi

Moto Akcije - otvaranje sezone

<< < (4/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: zvonkec92 - 29 Ožujak, 2015, 13:13:28 ---cek al realno kaj kad ti na autu istekne rega, jel ga isto slep sluzbom vozis na teh ako nisi mogo ranije doc na teh zbog posla..
--- Kraj citata ---

da

Zato se to obavi ranije i nemas problema. Ali u tekucem mjesecu jer ako tehnicki obavis prije, u dozvolu se upisuje zadnji dan mjeseca kad si obavio tehnicki, iako ti polica vrijedi do datuma u slijedecem mjesecu.
Meni na autu polica istice 05.07., ali sam bio idiot i tehnicki obavio tjedan dana prije (u 6. mjesecu) i sad mi dozvola vrijedi do 30.06. E sad, ja cu svjesno riskirat kaznu i tek 01.07. otic na tehnicki i registraciju i tada ce mi se vratit 05.07. u prometnu

zvonkec92:
lazes...

3alfa3:

--- Citat: zvonkec92 - 29 Ožujak, 2015, 13:28:49 ---lazes...

--- Kraj citata ---

To da bi ja osobno slepom na tehnicki? Ne pada mi na pamet, ali to je jedino ispravno.

3alfa3:
Na motoru mi istice 19.03. i tehnicki i registraciju obavim prvi lijepi dan u 3. mjesecu i uvijek mi je u prometnoj 19.03

zvonkec92:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Ožujak, 2015, 13:30:39 ---
--- Citat: zvonkec92 - 29 Ožujak, 2015, 13:28:49 ---lazes...

--- Kraj citata ---

To da bi ja osobno slepom na tehnicki? Ne pada mi na pamet, ali to je jedino ispravno.

--- Kraj citata ---
tak sam si i mislil, inace prosle god kad sam sa bivsom devetkom iso na teh, drot me startovo i otpratio do Baotica u dubravi da se uvjeri da idem na teh.. i svi sretni i zadovoljni.. a ova kurva mi se drzi nekih pravila, sjebacu ja nju znam da se ona 500% nebu pojavila na sudu a ja il bum platio pola kazne ili nista..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju