Općenito > Propisi

Moto Akcije - otvaranje sezone

<< < (3/7) > >>

zvonkec92:

--- Citat: montis - 29 Ožujak, 2015, 12:35:53 ---Ako nema tablicu i ide se na tehnički a ako ti je napisala kaznu možeš sa papirima što ti je dala otići i žaliti se

--- Kraj citata ---
cek, rekla je da se zalim u roku 3 dana, proslo je vec tj dana jel mogu i dalje, bum zmuljo da nisam mogo zbog posla

montis:
Ja koliko znam da se može u roku 15 dana žaliti

Booster 1:
To sta si potpisa mislim da nisi potpisa da priznajes tu kaznu nego da si preuzea papir i da si upoznat sa time sta je na njemu tako da ti to nista ne znaci :jerk:
Ispravite me ako nisan u pravu

3alfa3:
Prometna dozvola vrijedi do datuma u njoj. Ako je on prije nego istice polica osiguranja i tehnicki (koji vrijedi cijeli tekuci mjesec), onda je kazna 700kn i to je najmanja moguca kazna. Ako je proslo vise od 15 dana od datuma u prometnoj (iako osiguranje i tehnicki jos vrijede, kazna je 2000kn)

Dakle, nema voznje nakon datuma u prometnoj (a taj datum nikad nije veci od police osiguranja).
Takvo vozilo bi do tehnuckog trebalo doc na slepi. Ili gurat :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

zvonkec92:
prometna je vrijedila do 13.3. a polica taman do ponedjeljka 16.3. kad su me zaustavili..  cek al realno kaj kad ti na autu istekne rega, jel ga isto slep sluzbom vozis na teh ako nisi mogo ranije doc na teh zbog posla..  pa nebum mj dana ranije iso na teh, nisam iz ludare pobjego

uostalom i placa je bila 16 ponedjeljak posto je 15 bio nedjelja.. pa je i logicno da cu ic kad dobim novce..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju