Općenito > Propisi

Moto Akcije - otvaranje sezone

<< < (5/7) > >>

Corector:
E Zvonkec, svako malo stoje gore na najgornjem nadvoznjaku iznad Drziceve gdje je ogranicenje 40km/h, covjece naredali su auta da sam pomislio na lancani, a ono frajer iza znaka sakriven i samo skida. Znaci sa 70km/h, moras ici 40km/h

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 29 Ožujak, 2015, 20:21:54 ---E Zvonkec, svako malo stoje gore na najgornjem nadvoznjaku iznad Drziceve gdje je ogranicenje 40km/h, covjece naredali su auta da sam pomislio na lancani, a ono frajer iza znaka sakriven i samo skida. Znaci sa 70km/h, moras ici 40km/h

--- Kraj citata ---
hahahha to im je novo mjesto, neznam jel se sječaš one teme kaj sam bio otvaro da su me gore čopili s autom, nabojio mi lik oko 12 hiljada kuna, na kraju sam platio 250 na licu mjesta i čao doviđenja :D  sumnjam da svi prolaze tako kao ja..

petarpan:
@alfa - ak ti nije daleko, parkiraj auto 30.6 kod stanice za tehniciki i sutra nisi u prometnom neg sam udjes u stanicu za tehnicki

3alfa3:

--- Citat: petarpan - 29 Ožujak, 2015, 21:05:19 ---@alfa - ak ti nije daleko, parkiraj auto 30.6 kod stanice za tehniciki i sutra nisi u prometnom neg sam udjes u stanicu za tehnicki

--- Kraj citata ---
Zapravo odlicna ideja. Iako mislim da sam prelijen za takvo nesto. Imam 3-4km do stanice za tehnicki i mislim da cu vozit do tamo :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

balki:
Ako se bas mora riskirat onda je najbolje to odradit u spici kad je guzva na cesti, s tim da je svake godine sve opasnije. Sad vec imaju one kombije s kamerama sto automacki prepoznaju tablice i usporedjuju s bazom u realnom vremenu a uskoro ce i fixne kamere to bit sposobne odradjivati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju