Općenito > Propisi
Moto Akcije - otvaranje sezone
SF2 Freak:
Ajde da vas cujem. Ima li ikakvih slučaja , najavljen je povećan nadzor mopeda , motora pa ćak i biciklista. Ako ste vidjeli išta imate neke novosti samo pišite jer sigurno će svima biti korisne informacije jer i onako 99% nas je u prekršaju u njihovim očima.
petarpan:
vec su odradjene 3 akcije na bicikliste (2 prosli tjedan i jedna tjedan prije)
za skutere jos nisam cuo al bude sigurno
JosipMarijanovic:
--- Citat: petarpan - 28 Ožujak, 2015, 14:14:06 ---vec su odradjene 3 akcije na bicikliste (2 prosli tjedan i jedna tjedan prije)
za skutere jos nisam cuo al bude sigurno
--- Kraj citata ---
Pisalo se tu na forumu da su mjerili buku na nexusu 250 sa akrapovicem
neos 123:
Ima akcija itelako haga meni dns 1000kn napisalo...cuvajte see
Corector:
Ovdje sam iznesao svoja zapažanja: http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,100246.20.html
Inače prošle godine u 5. mj. kada sam išao provjeriti blokadu na variomatu kako bih prošao na teh. pregledu, 300m od doma izvan napučene sredine, prišli su mi u civilu i legitimirali me bez ičega. Provjeravali su serijski broj, ispitivali me sve podatke. Kacigu sam imao, sve ostalo nisam.
5000kn za neosigurano vozilo, 2000kn tehnički neispravno vozilo, 300kn za neimanje prometne dozvole. Skuter je bio pokvaren i taman sam ga sredio i odlučio regati jer se ne zezam s takvim stvarima, još na 50ccm.
Smeta me jedna stvar, odlučim voziti 50ccm s kojim se vozim kao s autom, dakle ništa prebrzo jer jednostavno ne može preko 75kmh, i šta sad, moram kupiti motorčinu kako bih bio legalan, i htio ne htio, ja ću se voziti duplo brže od 50ccm, i naravno negdje u gradu ću sigurno razvlačiti preko 2 glave u što sam se na žalost i uvjerio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju