Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: KingInMe - 27 Siječanj, 2014, 18:38:31Da se nadovezem za "SMIJESNO" posto volite komentirati neke stvari , s tim da niste upuceni...Ja dobro znam koliko u generu dođu oriđiđi dijelovi za pežu,uglavnom su cijene prenabijene i ja ne znam ko normalan to plaća,npr. el. čok od 15-20E tam košta preko 600kn Isto tak znam da se da na peži složit mašina za 2000kn na novo s kvalitetnim aftermarket dijelovima sa SC-a,ne velim ja da je ta tvoja mašina loša al svi će prije kupit osobno nove dijelove jer su onda 100% sigurni kaj imaju,a isti ne pate na "original" jer je to sve danas kina i smeće,hoćeš pežo,piaggio i ostali.
Da se nadovezem za "SMIJESNO" posto volite komentirati neke stvari , s tim da niste upuceni...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ok.znači ak uzmem svoju kombinaciju ili od SF2 Freak-a, nebum pogriješil? Ponavljam, netreba bi nikakav poseban tuning, bitno da je kvalitetno i da traje.Javio sam se za oglas za auspuh, pa ako nije prodan, kupujem.
Citat: ExCenTric - 30 Siječanj, 2014, 07:16:25Ok.znači ak uzmem svoju kombinaciju ili od SF2 Freak-a, nebum pogriješil? Ponavljam, netreba bi nikakav poseban tuning, bitno da je kvalitetno i da traje.Javio sam se za oglas za auspuh, pa ako nije prodan, kupujem.SPuh kupuj dok ga još ima , a za variomat -> gle nezz kakav je taj bgm ali za Multivar svi znaju i to je provjereno. Napravi oavko kako sam ti napisao i vjeruj mi nećeš pogriješiti.
Citat: SF2 Freak - 30 Siječanj, 2014, 08:54:01Citat: ExCenTric - 30 Siječanj, 2014, 07:16:25Ok.znači ak uzmem svoju kombinaciju ili od SF2 Freak-a, nebum pogriješil? Ponavljam, netreba bi nikakav poseban tuning, bitno da je kvalitetno i da traje.Javio sam se za oglas za auspuh, pa ako nije prodan, kupujem.SPuh kupuj dok ga još ima , a za variomat -> gle nezz kakav je taj bgm ali za Multivar svi znaju i to je provjereno. Napravi oavko kako sam ti napisao i vjeruj mi nećeš pogriješiti.jeli kolko ti imas godina iskustva i znanja o skuterima?u zadnje vrijeme si svakom loncu poklopac,sve znas i stalno guras ljudima pod nos taj jebeni xspecial remen....majke mi ja u svakoj temi gubim volju ljudima nes pomoc,preporucit,savjetovaj itd jer imam osjecaj da si ti i pojedinci novih generacija iskusniji i pametniji od nas svih skupa...dajte malo pustite starije,pametnije i iskusnije da pricaju a ne stalno pametovat a niste nikad blokove otvorili....gledajte u ucite malo nemojte se samo pravit pametni i gurat se u svaku temu.... Sent from my GT-S6810P using Tapatalk
Citat: suman_aprilia - 30 Siječanj, 2014, 10:04:41Citat: SF2 Freak - 30 Siječanj, 2014, 08:54:01Citat: ExCenTric - 30 Siječanj, 2014, 07:16:25Ok.znači ak uzmem svoju kombinaciju ili od SF2 Freak-a, nebum pogriješil? Ponavljam, netreba bi nikakav poseban tuning, bitno da je kvalitetno i da traje.Javio sam se za oglas za auspuh, pa ako nije prodan, kupujem.SPuh kupuj dok ga još ima , a za variomat -> gle nezz kakav je taj bgm ali za Multivar svi znaju i to je provjereno. Napravi oavko kako sam ti napisao i vjeruj mi nećeš pogriješiti.jeli kolko ti imas godina iskustva i znanja o skuterima?u zadnje vrijeme si svakom loncu poklopac,sve znas i stalno guras ljudima pod nos taj jebeni xspecial remen....majke mi ja u svakoj temi gubim volju ljudima nes pomoc,preporucit,savjetovaj itd jer imam osjecaj da si ti i pojedinci novih generacija iskusniji i pametniji od nas svih skupa...dajte malo pustite starije,pametnije i iskusnije da pricaju a ne stalno pametovat a niste nikad blokove otvorili....gledajte u ucite malo nemojte se samo pravit pametni i gurat se u svaku temu.... Sent from my GT-S6810P using TapatalkJel sam te išta pitao? Očito pojma nemaš , Remen se najbolje pokazao na pugu i imaš puno svjedoka tu na forumu a to kaj si ti protivnik tog remena zadrži za sebe. Ne trabunjaj bzvz očito si se posvađao sa mozgom.
Ima tu starijih i uvjek ce bit...ali nek se izjasne ko i ja pa da vidite zasto ih nema..Svima je ko i meni pun kufer mulaca i pametovanja pa im se i zato kao ni meni nega sudjelovat u vecini tema... nesvađam se ja niti zelim samo ukazujem na problem... Sent from my GT-S6810P using Tapatalk