Da se nadovezem za "SMIJESNO" posto volite komentirati neke stvari , s tim da niste upuceni . Ovaj oglas
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,91433.msg1145589.msg.html#1145589 ... Dakle dajem masinu gratis ukoliko netko za 2000 kn kao sto se rekli kupi nabrojane stvari ... Dakle za 2000 kn ako uspijete kupiti SERIJSKE djelove ove masine , tojest TVORNICKE djelove sa kakvima je novi speedfight 2 i svaki drugi speedfight 2 .. Dakle u toj masini je sve novo osim variomata , kvacila i blokova motora....Rijec je o djelovime koji su narucivani izvana direktno iz te firme , preko ovlastenog servisa u Zagrebu... Sve to ako uspijete napraviti za 2000 kn.. A da vam ne pricam koliko su skuplji djelovi kada narucivate ORIĐIĐI od speedfight 2 , da sam htio podizat kubikazu mogao sam uzeti takav kit da motor leti i sve ostalo promjeniti na njemu . Takoder posjedujem i racun o koliko para je rijec .. Ubuduce prije nego se neiskusni klinci , svaka cast iskusnim ljudima , pogotovo za ljude koje ja gotivim osobno na ovom forumu a to je vecina moderatora. A sto se tice tih klinaca sa foruma, vi ste po sebi majstori jer procitate neki post , i mislite da ste pobrali svu pamet svijeta. Inace se ne volim petljati u puno stvari , ali ovih par ljudi koji su komentirali oglas su mi malo digli zivce.I nisam se salio da dajem masinu gratis ukoliko netko nade to za 2000 kn , posto ste toliko pametni , dodite mi sa racunom, i svim djelovima od masine ORIĐIĐI od sf2 i da vidim da ste sve osim variomata , i kvacila kupili za 2000 kn , ja cu vam dati kompletnu masinu sa 200 km predeno na njoj besplatno .