pozdrav...
GDE JE ZAPELO !!!
ostao sam bez uredjaja koji se zove link sistem.i sad je problem ici dalje.nabavio sam neke turbine koje bi trebalo da mogu da se stave ali nemam vise racunara koji kontrolise ubrizgavanje ....ako neko zna gde moze da se skine sema da ga napravim neka mi pomogne.
dobio sam ga na poklon od coveka koji mi ga je trazio nazad da ga pokloni nekom drugom.eto kakvi su ljudi.a ja nisam uspeo da ga prekopiram .sve sto znam je da se zove link system.kaci se sa jednim crevom na usisnu granu i 4 zice na motor.crevo ide od grane do tp senzora,a od zica + sa bombine,+sa brave,- sa akomulatora i + na diznu.molim vas ako neko ima neku informaciju da mi pomogne.
a do tada opet imam novosti!!!!!
kupio sam wet nitro sistem za skutere.ceo kit...
boca od 2.5lb,sat za merenje, 2 solenoida ,creva,dizna za granu i dizne za podesavanje,pumpa za gorivo i sva propratna instalacija...
planiram ovih dana da se igram pa da i ugradim ceo kit.u sustini sam proucio sve vezano za montazu samo je jedan jedni problem kako to podesiti???
video sam na netu da ima FORMULA ZA IZRACUNAVANJE DIZNI.ako ima neko iskusan da mi pomogne oko ovog projekta.
eto toliko za veceras.vidimo se za 7 dana kad nahvatam vremena pa ugradjujem.
NEXUS 4 EVER