ovo je provozilo, osim nekih zavrzlama sa strujom pošto je gore cijela instalacije od runnera 50 2019 godina (euro 4) pa sam morao ostaviti stari regler u instalaciji jer nisu radili žmigavci ni lampica od ulja. Radi sve osim okretaja koji luduju ali to sam se pomirio da nista od toga.
Trenutni setup je serijski vario sa 12.0 grama valjčićima, carb 20.5 sa diznom 90, bijeli centralni feder i bijele opruge kvačila. Radilica je bgm 55mm i adapter plate ispod cilindra, glava je spuštena 1.3mm i squish je 1mm. Auspuh je ona leovince kopija sm06 i bgm 35mm grana, airbox je serijski od 50 kubika preradjen na 27mm. Uglavnom motor je dosta trul na startu i ima rupu nakon 40 na sat do jedno 55 i okretaji padnu za jedno 500 pa se kasnije vrate. Maximalna brzina je 100 sta je jako nisko po meni. Svijećica nakon punog gasa je svijetlo smedja. Ako netko ima neki savijet za poštelati malo situaciju? Imam osjećaj da se motor pre malo vrti po uhu. Čekam da mi dodje obrtomjer pa da znam točno na čemu sam