djelimičn sam razrješio problem naime dosjed ležaja na deklu od getribe izgleda da se isti pojeo i da je ležaj uopao prema dosjedu felge za 0.5mm i sad kad dotegnem felgu zupčanici se približe taman da se taru jedan o drugi u getribi,rješeno postavljanjem žičanog prstena pod ležaj i sad to vrti kako bi trebalo,naravno da nemože bez gluposti,pri pritezanju napuklo to deklo od getribe ajde to smo zavarili i tu naravno priči nije kraj,sve to ljepo složim gore napravim i brtvu od tesnita 1mm i stvar radi ko urica,kad ajde ne budi lud napravim jedan đir sve ok ljepo radi ne zvoni ne šteka ništa.ugasim i zapalim jedan york,i gledam sav ponosan ko jesam te....mamu ti kinesku gledam a suze mi naviru same od muke i jada,upravo mi pogled gleda getribu koja se cjedi od ulja,hihi rek onemoguće,moguće na strani kvačila pored jednog od vijaka koji doteže poklopac getribe ili prenosa curka hipenol,ajme majko mila,još jedna rupa u bloku odakle se stvorila?natrpam malo spužve u tu rupicu i opet đir ne cjedi se ništa a ja reko neka spužvice tamo.I ajde nek malo radi u mjestu obziro na novi klip nek se razrađuje kad gle čuda kaplje i kroz vijak kroz navoj ma reko to je dno izrezaću ga u djelove.I tako pobrišem ja to ulja i gle čudo upalim opet nebili dokučio odakle kaplje kroz var ili kuda već kad ulja više nema,a reko u 3PM sta je sad .iz inata odo napravo jedan krug fino drži minimum,razvlači ali svako tolko neki ga k**ra* zaguši i samo buuuu buuuuu i opet povuče e tako sutra nastavak.
neki savjet oko ovog bu buuuu gušenja?
ako je na nogarama i drzis gas neznam ajmo lupit 3000 o/m tako radi isto radi konstantno pa se počne davit i opet živne i drži minimum sve.....pa koji mu je ?
karburator reagira igla je u sredini ako je jedan zub na bogatijoj smjesi opet isto,jedino sta je loše na tom karbu u dnu ima neki vijak za ispustanje e taj više ne drži propušta na izlazu pa sam to samo navuko jedan gumeni čep ali mi se čini da to ne igrai sam taj vijak je u biti neki čep lončića,jer se da stelovat i vijak je od zraka 1,5 krug a minimum se da rihtat sa oni sta dize klizač uglavnom rekli bi reagira .Sad ima gore dva filtera goriva i ono ispustao sam gorivo u staklenku gorivo je čisto bez emeća iako je rezervar poprilično očišćen još uvjek ima smeća vidi se trunje u filtrima.
sve je serijala ti je neki fj karb promjer venturi cjevi 18,5