.pa samo je ta na grani tj. prsten..ma sumnjam da su rolice u pitanju jer ajde da ide jednako no da ide sporije 10 km/ je katastrofa. Misljenja sam da je to ono : "KUPIO MACKA U VRECI" zar ne. Nema drugog rjesenja no stari originalni auspuh opjeskariti, opalit mu termo boju i ponovo ga montirati.
Nisi kupio macka u vreci nego nisi napravio sve sto treba (lakse rolice)
.lakse rolice ok no zasto ide cak 10 KM/H sporije od serijskog auspuha??? ne valja..
Ide sporije jer zbog preteskih rolica skuter ne moze uc u okretaje gdje ima dovoljno snage - powerband se promijenio i trebas vise okretaje da bi iskorostio vecu snagu - na manjim okretajima je imas manje nego sa serijskim spuhom i to je najnormalnije
.ma nima nikakve snage..to bas i nije sportski auspuh vise zamjenski..a nima snage za nista a kamoli za obrusit se pa cak i nizbrdo..ako i promjenim rolice sumnjam da ce to sta vrijedit..katastrofa.
Sumnjas da ce lakse rolice pomoc? To govoris iz iskustva ili nagadjas? Ako je ovo drugo, onda ne znam sto bi ti rekao, a da ne budem grub
.nemoze se odsarafiti, zavarena je co-m 2 ko i naserijskom..pogledom kroz nju vidi se nesto, ajmo reci bakrene boje..jog, meni i dalje nije jasno kako je moguce da nakon ugradnje zamjenskog sauspuha, za kojeg je receno da skut prodise kad ga se stavi, skut ide sporije 10 km/h..ajde da ide kao i prije pa bi mozda i mislio da su rolice u pitanju ali ide sporije i cisto sumnjam da cu i stavljanjem laksih rolica nesto dobiti..ponavljam nisam ocekivao neko cudo od poboljsanja ali da ga uspori ili kako bi mi u dalmaciji rekli USIDRI nisam mogao ni zamisliti..
Nisi napravio sve sto treba i cudis se sto skut ne ide..... Zasto mislis da je tvoj skut poseban i da za razliku od SVIH drugih skutova NE TREBA lakse rolice kad se spuh mijenja?
dovoljno je sto su mene zahebali, ode 100€ u 3pm ..
Niko te nije zahebo, nego nisi napravio ono sto treba.
E da....
trebas lakse rolice
A mozda i tvrdje federe na kuplungu ako bi skut sa laksim rolicama isao kako treba, a sami start s mjesta bio los. Ako ce trebat tvrdje federe, razlog je isti zbog kojeg trebaju i lakse rolice - da bi skuter nabrao okretaje (prije starta) gdje skuter ima snage obzirom da je stavljen spuh koji radi na visim okretajima