Aj fino procitaj jos jedno 3543 puta ono kaj si citiro pa ces valjda shvatit da si ispo glup jer nisam napiso da je moj automatic iso 100 vec 80 A to za tvog roxa me iskreno boli k**ra*,vidio sam da seres po ostalim temama po forumu pa kad je rox rab pito jel zna neko ko je doticni uspio sam povezat da si to ti jer ne znam kome bi drugom bilo toliko dosadno u zivotu i iso jebat ekipu okolo..
pa sta je tu cudno moj matik je iso isto 95 sa airsalovim kitem techni gasovim spuhom i delorto e sad da me ubis neznam koji je!a posto je kit star vec jedno bar 4-5 godina a samo jednom sam promjenio samo karike nije ni cudo kaj sad ide 80-85 jedva! ali cupa fino! ne zelim se hvaliti ali stvarno u danasnje vrijeme nije tesko imat tomosa koji ide preko 100! kupis kit itd malo kanali ovo ono i eto!
Aj fino procitaj jos jedno 3543 puta ono kaj si citiro pa ces valjda shvatit da si ispao glupan i debil i lazljivac
ZNACI CITIRAM "moj matik je isao 95" tek nako 5 godina si promjenio karike i sad ide 85 hahahaah ali dobro nebi se smija da se ti ne smijes rox i runneru pa sve je realno ako tvoj tomos moze tolko
Hahaha kako sam lazes sebe
Drugo mladi si od mene dosta i nemres mi napisati da sam debil makar i jesam to nemres napisati to je vrijedanje i
napravio si sprdnju od mene a sad neka ljudi vide tko pise nebuloze ja ili ti
Trece nemam Rox vi ste mi ga dali u ovoj temi hvala vam i to ne bilo kakav vec BB