;Dda dignem malo temu uz mrtvih...okrenulo mi danas 11000 km, znači 3000 km na kitu, te se sjetih da sam možda već mogao i ulje promijenit
. Uglavnom vozim se doslovce svaki dan po par km posao i ostalo kaj treba obavit po gradu. Od "dužih" ruta ove godine nekoliko puta odlazak u jasku,jankomir-sesvete, zaprešić, jankomir- 15km iza vel.gorice) i ono na što sam posebno ponosan 4 dana za redom po onoj najvećoj vrućini (kad je bilo mislim 37 ili
u zagorje na viksu cca 50km u jednom smjeru i naravno natrag, mali radi kao i prvog dana.
Naravno cijelo vrijeme full gas i ništa nije mijenjano ni dirano. Od kvarova imam za prijaviti da se malo rastalila plastika ventilacije između ventilatora i cilindra
vjerojatno jer je tih dana bio toliko vruć zrak je grijao umjesto da hladi i bolna guzica od tvrdog sica. odnos uloženo-dobiveno i performanse-trajnost mislim da je odličan i nadam se da je tako i ostalima.
Usput kad sam išao kupiti felgu za bicikl u beta-motu sam porazgovarao sa jednim od majstora koji tamo rade( rade baš sa kineskim skuterima) i rekao mi je da je setup koji imam najbolje što se može staviti na njega što se tiče iskoristivosti.(veli da se još nitko nije vratio na popravak) a da onaj jači kit msm 82 il 90(sa glavom) daje dosta više ali da je svaka mašina koju su složili otišla nakon nekih 1000-2000km. Mislim da mi je i Zvonkec rekao nešto slično... uglavnom ide kinez, a i zna se da tako nešto može napravit samo kinez ili rus