stvorio sam čudovište
kupio drugu mašinu, ovaj put u odličnom stanju koja radi ko vurica, od Fym 125 retro skut, isto 152qmi, kompletnu sa svime i stavio ju gore.
Šta reći, koju poruku poslati....bolesno u pm.
kreće sa 3mm gasa, ide u usporedbi sa 72 neusporedivo jače, naravno zvuk je jači i dublji( ovaj put tvornički auspuh), ubrzanje za mene fantastično( valjda dok se ne naviknem) a krajnja....tolika da se nisam usudio ni probati do kraja...
ograničenje je bilo 80, svi auti su išli vjerojatno 80 ako ne i malo više( vura mi je do 80 a kazaljka 1,5 do 2 cm iznad) a ja sam bio brži od svih s tim da još nisam držao gas do kraja i nije se razvrtilo do kraja...nisam se usudio ići do kraja jer mi je ovo bilo bolesno na tim malim kotačima.
Sad vidim da je 72 idealno za baotiana, ovo je pretjerano.
Govorim prvenstveno zbog straha na tim kotačima i toj rami. Rama od original zhongyua 125 ima duplo više cijevi i duplo jaču vilicu što vjerujem da nije bez razloga, zato se ne usudim sa ovim baš ići do kraja, realno nema ni potrebe. Dobilo se fino ubrzanje, krajnja, vjerojatno će i manje trošit od 72 jer ga se ne treba forsat do kraja i to je to,ne treba sad baš glavu izgubit.
e sad...da sve ne bi bilo tako bajno... pitanje..
zadnja kočnica na ovoj mašini skoro pa i ne radi, a lijepi se. Znači loše se vraća nakom stiskanja, ostane uvijek malo zaljepljena. šta bi to bilo i kako to riješiti?