I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I ovaj sta sam ja imao na nesou kit plačen 799kn ako se sječam , garancije nema ako ne ugrađujes u njihovom servisu naravno . Citomerx jednom rijecju g#vn%.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr, i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.
Citat: Corector - 09 Studeni, 2014, 15:45:46Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr, i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.A za tebe je malossi kvaliteta??
da dolazi u njemacku kroz hamburg i onda svabe salju smece u hrvatsku
nisu nikad imali reklamacije hahaha
aj nisu tak loši, kupil sam tam jeftino onaj braking disk kaj sad imam na apriliji
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: zvonkec92 - 09 Studeni, 2014, 22:18:33aj nisu tak loši, kupil sam tam jeftino onaj braking disk kaj sad imam na apriliji Kolko para te ispal?
Ko i u kreši.