edit: vidi moj zadnji post:http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,97499.msg1195512.html#msg1195512zdravo ljudi, molim vas za dijagnozu misterioznog problema.
- skuter je Aprilia SR 50 Racing, Piaggio mašina, karburator - 2004. nadograđena na 70 kubika.
-pisao sam već o ovome ali problem nije rješen i evo u opis:
-aprilia se ugasila u vožnji i od tada neće da upali već radi koji sekund i ugasi se.
- zadnjih mjesec ipo dana je provela na servisu i još je tamo, već sam 5 puta išao po nju na servis i nakon što su je popravili ona radi kratko i opet po starom, ugasi se i neće da upali, onda je moram gurat nazad.
- na servisu su zamjenili bobinu, zamjenili stator, pa opet zamjenili bobinu pa pickup i da sad ne nabrajam svaki put kad sam bio, bazirali su se oko struje, to je u kratko to.
- zadnjih mjesec ipo dana je provela uglavnom na servisu i prešla je više gurajući nego vozeći, i svaki put kratko radi i ugasi se, katkada u vožnji, katkada uopće neće da upali iako je radila koji sat prije.
- zvao sam servisera jučer i kaže da još ne zna šta joj je (nakon toliko rada oko nje) i da će ugradit još nešto pa da će vidit...
- molim vas mišljenje, dijagnozu, bilo šta