znas ovih dana sam proba voziti onako sporije, ne preticati i voziti iza auta...i uopce mi to "ne stoji"
tj nemogu ja to...uvik bi se stuka u auto ispred...
al kad preticem onda nema beda =)
samo naravno treba znati preticati, treba znati procjeniti situaciju, treba znati procjeniti brzinu auto ispred sebe, treba znati procjeniti oces to moci izvesti
i to dolazi sa vremenom, al interesanto je da to ne vrjedi ako promjenis vozilo
evo ja sa motorom mogu ta ocu sta se tice preticanja, prolaza itd, znas i sam X, al sad kad vozim auto...moram se sad navikavati na auto, na njegovu mogucnost ubrzanja, njegovo ponasanje, itd
motor kad ga naucis nije bed...ja tocno znam kad ce kako reagirati...sta se tice ulaza u zavoj...kad ce kliziti guma, kad je dovoljno naginjanja, itd
al vozaci misle da skuteri mogu stati isto kao i auto...pa izlecu uvik ispred skutera da se kojim slucajem nebi nasli iza skutera...pa kad skuzi da skuter nemoze tako lako stati pri brzini od 70kmh onda bude kasno
a sta se tice da te vidi u retrovizorima...ko da on misli na tebe kad te vidi...on reagira inpulzivno...naglo koci na neku nenadanu situaciju ne razmisljajuci vise ko je iza...a ako ti uspijes stati super...ako ne
al ima pokvarenih vozaca...evo ja jednog lika preticem sa desne strane...i on me skuzi...i samo ubrza i pocne ici na desno...mirnu sa vozia bia...ili dajanu...neznam...i da nisam kocio naglo izletili bi sa ceste...i to je full namjerno napravio jer se kad sam ja zakocio vratio na sredinu jednosmjerne ceste...kretencina...takve treba iskljuciti iz prometa...