da to je taj, ne znam ali grozno se osjecam ja vise ni snage ni novca da radim nemam a to nije radio majstor nego auto kuca koja kao ima svu opremu i najbolji su kod nas, platio sam skolu i previse ovaj put slusajuci druge, ima li ikakav nacin da skinem cilindar opet odnesem nekome da uradi nesto jer klip je nov ali nov ja da drugi uzimam nemam pare najgore mi je sto nije moja krivica na forumu ste momci svi extra i stvarno mi puno pomazete i hvala vam zbog toga i nemojte misliti da ja fuserim ja sam samo isao ka tome da se vozam i da uzivam i trudio sam se da sve slozim kako treba ali..
Ako je klip nov nov, odneses postenom majstoru i ako cilindar nije pobrusen vise od tolerancije, neka obradi cilindar kako treba (mora ga i pohonat na kraju), a ti kupi nove karike i njih stavi na klip. Tek tada ce to biti kako treba.
Mozda bi i sa ovim karikama moglo funkcionirat, ali ako hoces bit 100% siguran da je posao obavljen kako treba - nove karike koje ce se na pohonanom cilindru pravilno razradit
Uz malo srece, mozda je cilindar u toleranciji sa klipom pa ga samo treba pohonat i stavit nove karike kako bi se pravilno razradile i kompresija bila kako treba