Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Skuter do 4500kn ?  (Posjeta: 2994 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Skuter do 4500kn ?
« : 15 Srpanj, 2014, 04:43:18 »
Neidem jos u kupovinu ali bi mi dobrodoslo nesto, pa da se unaprijed malo informiram. Vozio sam do sad runnera 50 i 200, tak da o drugim modelima ne znam previse... Trebalo bi nesto sto moze povuc mene (90kg) i curu (cca50kg) a i dovoljno veliko da stanemo, jasam preko 180, ona preko 170cm...
Nemam nekih odredjenih modela koje bi bas htio, vec gledam samo da nisu kinezi...
-jel moze neko usporedit ovaj noviji zip50 2t ili 100ccm 4t? Negdi sam procitao da su nepoderive te 100ccm masine, e sad, neki kazu ide im 60, neki 80 , ko ce ga znat :/

- od aprilie sve dolazi u obzir osim one sr www... sto se tice area-e jel se da nac djelvoa za nju ?
-benelli su mi svi ok, samo ne znam za nabavku djelova, jel minarelli na njima ?
-beta, jedino ark
-derbi, mislim da bi cjenom usao jedino stari gp1
- gilera, sve osim stalkera
-italjet,  opet ne znam kako je sa djelovima za formulu i dragster :/
-malaguti, f12 moze, f 15 ne, jer mi koljena udaraju to sam uspio probati... btw, kakav je f12 100ccm ?
- peugeot, dolazi u obzir ludix blaster i eventualno jetforce... speedfight ne
-piaggio, dolazi u obzir zip, nrg, vespa, skipper... ne znam sta bi jos moglo bit u tom rangu, liberty :/
- yamaha, jedino aerox i sad opet ne znam kakav je rox od 100ccm

Eto ako netko ima volje prokomentirat, navest na sta treba obratit paznju kod odredjenih modela i kaj najvise voli odlaziti...

Offline Jurich

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Primošten /
  • Moj Skuter: Runner Simoncelli 50
  • Moja Kaciga: HJC K- Ninja
  • MojSpuh: sc08
Odg: Skuter do 4500kn ?
« Odgovori #1 : 15 Srpanj, 2014, 06:57:32 »
ja sebi vec duze vremena gledam neki skut sa piaggio masinom eventualno sa minerelli (50 ccm) ali do 4500 kn je teško naći neki dobar. Možda bi ljudi smanjili cijenu od one u oglasu ali nisam jos nikog zva
PRODAJEM DOMAĆE MASLINOVO ULJE - informacije na PP

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #2 : 15 Srpanj, 2014, 09:24:10 »
Uglavnom gledaj piaggio koji je koliko toliko serijski. Stari model runnera, nrg mc3/extreme i slicno od pedesetki. Sto se tice ovih 100cc 2t to ide bolje pedesetka s auspuhom nego to,a o 4t necu ni pricati.
S obzirom da nisi bas sitan skuteri tipa aerox,f12/f15 i slicni ti ne odgovaraju jer nema mjesta ni za suvozaca a bome ni za vozaca.

Po meni ti je piaggio najbolji izbor premda trosi vise od minarellija bolje ide i ako vas je cesto dvoje gore po meni je to bolji izbor.
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Tomi_ZG

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #3 : 15 Srpanj, 2014, 09:38:44 »
Samo u tak jeftin skuter ćeš morat dosta ulagat,ko tvrdi suprotno u krivu je,samo potrošni materijal,pa gume,još ak nekaj krepa taj čas se skupi 2-3000kn troškova.

ja sebi vec duze vremena gledam neki skut sa piaggio masinom eventualno sa minerelli (50 ccm) ali do 4500 kn je teško naći neki dobar. Možda bi ljudi smanjili cijenu od one u oglasu ali nisam jos nikog zva
Kaj je s tvojim runnerom?

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #4 : 15 Srpanj, 2014, 14:21:15 »
ma dobro, ne trazim  sad salonsko stanje skutera za tu cijenu, ali mi je bitno da nije rama popigana, da su blokovi ok, da amortizeri nisu skroz otisli i da su sve plastike cijele i na broju, nije tolko bitno jel su apsisale ili ne... a sad gume remen, rolice, filteri.. to promjenim sam...

jel tocno da rox 50 i 100 djele istu radilicu ?

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #5 : 15 Srpanj, 2014, 14:54:35 »
Naravno da ne, 100-tka ima veći hod.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Jurich

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Primošten /
  • Moj Skuter: Runner Simoncelli 50
  • Moja Kaciga: HJC K- Ninja
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #6 : 15 Srpanj, 2014, 20:39:32 »
Samo u tak jeftin skuter ćeš morat dosta ulagat,ko tvrdi suprotno u krivu je,samo potrošni materijal,pa gume,još ak nekaj krepa taj čas se skupi 2-3000kn troškova.

Kaj je s tvojim runnerom?

Nista mu nije nego cila obitelj radi sezonski (nas 5) i trebamo putovati svaki dan 4 km u jednom smjeru a imamo samo auto i runnera
PRODAJEM DOMAĆE MASLINOVO ULJE - informacije na PP

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #7 : 15 Srpanj, 2014, 21:05:12 »
ak se dobro sjecam  za runner 50 se pisalo da je gotovo nemoguce reparirati vilicu, jel to vrijedi i za ostale skutere? rox, sr ?

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #8 : 16 Srpanj, 2014, 10:22:32 »
ak se dobro sjecam  za runner 50 se pisalo da je gotovo nemoguce reparirati vilicu, jel to vrijedi i za ostale skutere? rox, sr ?
piaggio usd vilice prakticki nemas sta reparirati jer nemaju ulje. kod aeroxa i sra imas ulje semeringe i brisace za mijenjati kad se rade vilice
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #9 : 16 Srpanj, 2014, 10:23:24 »
Draž, bježi od roxa jer te bu cura na svakoj maloj grabici s laktom pod rebra bubnula  :icon_biggrin:

Ko veli da je F12 mali? On je niski i manji od roxa ali na sicu ima mesta za vas dva sigurno. Vozil sam iza frenda koji je metar devedeset i još uvijek sam imal mesta za noge za razliku od roxa di ni kad sam sam nemam mesta  :laughing6:

Al daj zemi pjađo da se ne moraš oko prenosa i brda zamarat  :laughing7: mc3 ili stari runner
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #10 : 16 Srpanj, 2014, 10:38:27 »
haha, a taman sam se nabrijao na rox 100 :D runnera mi je dosta jer  sam 2 imal .. mozda onda f12 100, makar mi je rox lepsi :))

kakav je hexagon ? ovak je ruznjikav, al mi djeluje prostran i udoban :/ 

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #11 : 16 Srpanj, 2014, 10:59:05 »
haha, a taman sam se nabrijao na rox 100 :D runnera mi je dosta jer  sam 2 imal .. mozda onda f12 100, makar mi je rox lepsi :))

kakav je hexagon ? ovak je ruznjikav, al mi djeluje prostran i udoban :/

Roxa 100 imam za iljadu kuna s papirima, brijem da je zacvikal jer sam frendu govoril leto i pol da se vozi na presiromašnoj smjesi. Pa ak si zainteresiran... Nije u tak losem stanju izvana s obzirom na cijenu, a zadnji sic je presvlačen da suvozaču bude udobnije. Crveni je btw.  :icon_biggrin:

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #12 : 16 Srpanj, 2014, 18:19:50 »
lol, jbga sad, ak ne proda do jeseni :D 

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #13 : 16 Srpanj, 2014, 20:39:31 »
poggi j#bote led nasli smo ti dve odlicne ponude koje se ne odbijaju a ti se sad raspitujes za nesto sta mislis kupovat za 3 mjeseca....inace prvo se skupi lova pa se onda raspituje  :laughing7:

btw denis, profesor i ja smo za neke akcije sa biciklima a tebe nema nigdje a culi smo da si u jebenoj kondi :P
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2014, 20:41:23 2TDottore »

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #14 : 16 Srpanj, 2014, 20:42:48 »
poggyyy, dodaj još 2500 kuna i imaš vxr :laughing11:

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #15 : 16 Srpanj, 2014, 21:03:32 »
poggi j#bote led nasli smo ti dve odlicne ponude koje se ne odbijaju a ti se sad raspitujes za nesto sta mislis kupovat za 3 mjeseca....inace prvo se skupi lova pa se onda raspituje  :laughing7:

btw denis, profesor i ja smo za neke akcije sa biciklima a tebe nema nigdje a culi smo da si u jebenoj kondi :P
ma jok, necu se zaletet ko onda za vxr-a ... sad bi polako na tenane, sve da razmotrim... a prije jeseni nis, jer moram isplatit  neke stvari, tak da nemam kinte...

rano ste se sjetili za bajseve :P dok sam zvao niko nis... jbg, sad je cura zamjenila bajs, ne znam jel sam ove god napravil 30km

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #16 : 16 Srpanj, 2014, 21:07:33 »
poggyyy, dodaj još 2500 kuna i imaš vxr :laughing11:
Robi nebi VXR-a cak ne znam jel bi i VX-a, nebi nikad vise pravio od 50km u jednom smjeru, a samo bi sa vxr om imao vecu regu... sezonski bi radio mozda 500km, kad je bas vruce, pa da ne uzimam auto...

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #17 : 16 Srpanj, 2014, 21:39:44 »
ma jok, necu se zaletet ko onda za vxr-a ... sad bi polako na tenane, sve da razmotrim... a prije jeseni nis, jer moram isplatit  neke stvari, tak da nemam kinte...

rano ste se sjetili za bajseve :P dok sam zvao niko nis... jbg, sad je cura zamjenila bajs, ne znam jel sam ove god napravil 30km

cura je zamjenila bajs....cccc...kak moze cura/zena bilo kai zamjenit...moze jedino nadopunjavat uzitke po potrebi al nikako ih uskracivat... poggi jel se to meni samo cini il si postal totalni papucar hahaa

pitaj horvata kai mu se dogodilo kad je razmisljal ko ti :P
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2014, 21:41:35 2TDottore »

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #18 : 16 Srpanj, 2014, 22:18:23 »
moze moze ak je prava :P

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #19 : 17 Srpanj, 2014, 09:09:15 »
moze moze ak je prava :P

I ja sam mislil da je prava pa sad imamo razvedeni brak, klinca od 3 i pol godine, njezinog jebača s kojim je prekinula i hoće nazad mene jer je skužila kaj je zgubila itd itd...  :redface: