Neidem jos u kupovinu ali bi mi dobrodoslo nesto, pa da se unaprijed malo informiram. Vozio sam do sad runnera 50 i 200, tak da o drugim modelima ne znam previse... Trebalo bi nesto sto moze povuc mene (90kg) i curu (cca50kg) a i dovoljno veliko da stanemo, jasam preko 180, ona preko 170cm...
Nemam nekih odredjenih modela koje bi bas htio, vec gledam samo da nisu kinezi...
-jel moze neko usporedit ovaj noviji zip50 2t ili 100ccm 4t? Negdi sam procitao da su nepoderive te 100ccm masine, e sad, neki kazu ide im 60, neki 80 , ko ce ga znat :/
- od aprilie sve dolazi u obzir osim one sr www... sto se tice area-e jel se da nac djelvoa za nju ?
-benelli su mi svi ok, samo ne znam za nabavku djelova, jel minarelli na njima ?
-beta, jedino ark
-derbi, mislim da bi cjenom usao jedino stari gp1
- gilera, sve osim stalkera
-italjet, opet ne znam kako je sa djelovima za formulu i dragster :/
-malaguti, f12 moze, f 15 ne, jer mi koljena udaraju to sam uspio probati... btw, kakav je f12 100ccm ?
- peugeot, dolazi u obzir ludix blaster i eventualno jetforce... speedfight ne
-piaggio, dolazi u obzir zip, nrg, vespa, skipper... ne znam sta bi jos moglo bit u tom rangu, liberty :/
- yamaha, jedino aerox i sad opet ne znam kakav je rox od 100ccm
Eto ako netko ima volje prokomentirat, navest na sta treba obratit paznju kod odredjenih modela i kaj najvise voli odlaziti...