I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
iskreno uz svoj skut, jedva čekam da ti sastaviš svoj, jer znam da će bit najbolji rox u hrvata, čak i šire, samo naprijed
ne patim ja za tim,briga me,zelim samo da se vrte kromirane felge i da tatini sinovi odi vide sta se moze.....ajme,ma gore ce ic neki evo ili mhr bb da perem malo sminkije sa beverlijima,aaaaaaaaaa,zivim za to......
runner mi nije napet,a ko zna,moze me puknut pa gore bude 180 makina,sve je moguce
sta ce mi sada jaca makina,za sve ostalo tu je ktm
hehe, e al zna koji je lom , ono ekipa sa autima nemogu smisliti nas na skuteru i onda te onako ide pretjecat onako frajerski i ti samo rucku gasa do kraja i zavrti se evo na 14-15000rpm i nestanes kojih 100m i stanete jedan pored drugoga na semaforu, i samo ga pogledas u autu kak se skriva iza svoje jebacke zenske hahahahahahaa
ma ti si kralj isto mislimo,znas
noup,postavljen ultimatum,danas zove kaze ovo ono izmotava se,oko 10 kaze da me zove da kaze broj posiljke mislim da ce sada stvarno poslati jer mi se vise isplati da ne posalje,kostat ce ga 3 put vise,mislim da je shvatio poruku odmah kad sam prvi put bio gore......evo slikica dijelova koji su nedavno dosli