Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
hehe,znači i ti na big bore?
ma da,u potrazi sam za sp blokove,ali ispravne u sto boljem stanju,svakako bih morao ulagat u high end još,a ne bi bila duga vijeka....
Obecano mi je da će sve bit gotovo i poslano mi prije Nove,ako se ni to ispostuje,onda je stvarno prešlo svaku mjeru,nije dobro sto sam ovoliko tolerantan i sto imam toliko strpljenja
Hac tuning a? hihi.. ja sam dao frendu u ri.. ima vec al je reko da nije radio jer je ucio.. al sad ce ubrzo kit i onda saljem blokove.. koi kit ce tebi bit?
Još malo pa gotovo xD a vjerovatno još nije ni počel niš delat hahaha
koda je to vazno...motor se pomalo radi i bit ce gotov kad treba...to kaj tema nije natrpana slikama ko tvoja jbg...
nema potrebe za svadjom,Bozic je je#em mu....imam slika dijelova iz hacove radione,to sto ih ne stavljam moja stvar,istina da odugovlaci,prozirno je.... ali opet nisam ljut iako toliko čekam,vjerovali vi ili ne...
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
a isto si mogo stavit koju sliku, onak u duhu bozica. men je inace zao sto si prodo onaj mhr bb, mislim imas ktm-a nrg-a i jos neki serijale tu plus punta, mogo si iz gusta ostavit onaj kit i slozit roxa, da za sp makinju nes drugo mozda posluzi?
ako nadjem dobre sp blokove to će ići na roxa,ako ne onda bb ili možda 2fast...ali kontam da bi cca 190,200 dvotaktnih kubika jelo cestu...