Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: male prerade na mom piaggiu...  (Posjeta: 903 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline baotian500

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb(rakov potok)
  • Moj Skuter: piaggio free
  • MojSetup: serijala...
male prerade na mom piaggiu...
« : 28 Kolovoz, 2008, 00:14:44 »
napravio sam neke male prerade na svom piaggiu,pa da se pohvalim...htio sam staviti na skuter projekte,ali buduci da sam procitao post od ivana,zakljucio sam da je projekt premali za tamo...pa za sada cu ovdje...
eo ovako...
na deklu sam probudio naprijed,i iza rupe za bolje hladenje...

sa auspuha sam skinuo onu crnu odvratnu boju,i sa ostrim cetkama ga dobro izbrusio...na kraju je ispao skoro ko kromirani

naravno malossi naljepnica je neizostavni dio svakog tuninga,da nema nje motor bi bio prespor xd

btw...malossi naljepnica je isla uz mallosijevo kvacilo koje sam kupio jer se moje raspalo,ima bijele federe...nisam se sjetio slikat kad sam slagao pa eo sad iso uslikat tek tolko kutiju

i stavio sam jos polinijeve 8.4g rolice,isto zato jer su se moje orginalne 8.5g deformirale od puno kilometara...

to je to za sada... u najnuznijem planu su jos neki drugi federi kvacila jer su ovi izgleda pregrubi...mislim da bi mi zuti najvise odgovarali,i neki centralni feder...ako mi netko moze mozda dat savjet koje federe i centralni da stavim,motor je cista serijala osim ovog sad sta sam napravio...
malossi fly clutch,zuti federi,zuti centralni,
polini 8.4g role

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: male prerade na mom piaggiu...
« Odgovori #1 : 28 Kolovoz, 2008, 00:29:46 »
sve super okej samo one rupe na deklu ti nece bas puno pomoci trebao si vise rupa izbusiti da bi dobilo funkicju boljeg hladjenja

Offline baotian500

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • Mjesto: zagreb(rakov potok)
  • Moj Skuter: piaggio free
  • MojSetup: serijala...
Odg: male prerade na mom piaggiu...
« Odgovori #2 : 28 Kolovoz, 2008, 01:25:49 »
ma u skidat cu ja opet uskoro to deklo i tako,pa cu onda izbusit jos koju naprijed,a ove iza su mi dovoljne,kad stisnem gasa dosta puse iznutra prema van,a i napravio sam vec dosta kilometara danas,inace po ovim vrucinama nakon nekih 15km przenja,osjecam oslabljenja u brijeg i tako,vjerovatno zbog previsoke temperature u prijenosu,ali sad ima potpuno istu snage
malossi fly clutch,zuti federi,zuti centralni,
polini 8.4g role