I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav!Nemam pojma o čemu pričate.Ako kažete o kojem korisničkom imenu se radi, mogao bi vidjeti tko vasje bannirao i zašto. Sa vašim emailom nema nikoga registriranog.Alenovo je odgovor drugog admina na motori.hrdali vi vidite nešto što ja nevidim.ako nisam korisnik što sam onda, jel se to meni čini ili me je netko izbacio sa foruma motori.hr, ne banirao več izbacio.
vratit ces se za 30 dana od pocetka banna,dobil si hladenje 30 dana,tako pise,strpi se malo jos..
evo zbog ovog sam dobio bananu ili sam izbačen sa foruma.Mora da se šalite ako vam nije jasno zašto ste bannirani."ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeste buljavo glupi.ja govorim da sam vidio onoga a vi mene jebete da sam vidio spaceshute.ma napušite se pušači jedni."ovo je bilo unutar rasprave u kojoj kao što sam napisao pored mojih očiju hočeju me uvjeriti da sam vidio nešto drugo.koliko znam na ovom forumu je bilo i jačih izjava i jel kome išta palo na glavu, jel dobio bananu ili jel je izbačen sa foruma.