Pozz,
Kupio sam Vivacity sport 2004g sa 12000km
Imam problem sa gusenjem motora i ne primanjem gasa.
Ocistio sam frgazer, sve dobro oprao i ispuhao,ali opet nista.
Na njemu je serijski gunther sa dizom 54, za cok je diza 36.
Na frgazeru ima samo mogucnost stelanja ler gasa,a saraf za smjesu uopce nema na sebi urezano za sarafciger da ga mogu probati postelati. Probao sam postelati ler jer nisko radi,ali kako god da vrtim nista se ne dogada.
Motor ide pod punim gasom odlicno,ali kad pustim gas osjetim da usporava i ugasi se.
Mislio sam da je bez kompresije pa sam rskopao cilindar i klip da vidim u kakvom su stanju,ali sve je odlicno i bez riseva.
Na skuteru je sve promjenjeno znaci remen,rolice,vodilice,svjecica i filter zraka novo.
Jel ima mozda neki specijalni sarafciger jer taj saraf koji sluzi za smjesu ima samo jedno zakosenje na sebi pa mislim da se i da to stelati samo ne znam sa cim i kako. Ili da ga nekakao izvadim pa urezem na vrhu da ga mogu sarafiti,ali kako da ga odsarafim.
Cudan mi je i taj tunel za zrak koji na sebi ima dvije rupe od kojih je jedna zastopana a druga otvorena i spaja je u airbox u kojem se nalazi filter zraka. Ne znam mozda i vuce negdje fals zrak oko tog tunela. Pa me to muci,ali svejedno bi prvo probao postelati ako se da frgazer.
Imate neku ideju kako ili mozda idem u krivom smjeru.