Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Slovenija i njihova policija  (Posjeta: 9569 )

0 Članova i 18 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
Slovenija i njihova policija
« : 22 Kolovoz, 2008, 23:17:27 »
Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?! S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Slovenija i njihova policija
« Odgovori #1 : 23 Kolovoz, 2008, 03:29:15 »
Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?!

nemoj

S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!

da

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 23 Kolovoz, 2008, 07:32:13 »
Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?!

nemoj

S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!

da

Znaci kratko i jasno!  :nono:
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #3 : 23 Kolovoz, 2008, 09:14:59 »
daj zajebi janeze...Zagorje je prelijepo za voznjice!  :icon_thumright:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #4 : 23 Kolovoz, 2008, 10:07:49 »
Bio sam ja preko granice. Namjerno nisam ponesao kamionsku naljepnicu HR. Pitao sam na prijelazu jel mogu ja sa ovime uci, pogleda skut kaze mozes, iako mi fali naljepnica. Imao sam 2km po njihovom teritoriju, cinilo mi se da voznja traje duze nego na nasoj strani 40-ak km jer sam vozio do 45.

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 23 Kolovoz, 2008, 10:41:58 »
daj zajebi janeze...Zagorje je prelijepo za voznjice!  :icon_thumright:

Ma sve 5 al mislio sam skoknut i pogledat cijene opreme,ubo bi jaknu,pa razmisljam da bi moglo bit povoljnije,jos kad dobis povrat poreza?!  :icon_scratch:

Bio sam ja preko granice. Namjerno nisam ponesao kamionsku naljepnicu HR. Pitao sam na prijelazu jel mogu ja sa ovime uci, pogleda skut kaze mozes, iako mi fali naljepnica. Imao sam 2km po njihovom teritoriju, cinilo mi se da voznja traje duze nego na nasoj strani 40-ak km jer sam vozio do 45.
  :laughing9: :laughing9:
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #6 : 23 Kolovoz, 2008, 12:57:11 »
na skuteru nemaš gdje zaljepit oznaku pa valjda zato ne zajebavaju skuteraše.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #7 : 02 Rujan, 2008, 01:01:05 »

Moj stari nikad nije došo iz slovenije bez barem 30 € kazne. Ak vidiš da su te zaustavili, gotovo je. Već su zmislili neš kaj da ti napišu (zamazana vjetrobranska šajba 5% više od EU normi, ili auto se 3,6% previše nagnuo u zavoju... i slična sr***), tak da mrzim uopće pomisao da idem tamo a kamoli da bi se vozičkal bez veze. Jedino mi je žal kaj se Delta Team nalazi u Kršku jer to je jedina stvar s kojom se moreju stvarno pohvalit.

Da je bar u Zagrebu ili negdi...  :'(
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #8 : 02 Rujan, 2008, 19:31:29 »
Ja osobno nikad nisam u sloveniji imao nekih problema... Tablica na deklo, niko ništa ne pita.. Nemam HR oznake, niko ništa ne pita... za bez blokada, i prije sa nrg-om i zx bez vune niko niš nije rekao.... Ima u sloveniji jako puno skuteraša! i imaju nabrijane i regane motore pa nikom niš... jedino stari je imo problema sa pojasom, svjetlima i mobom... al on je slučaj za sebe..

a kazne su kod njih rigorozne! ak te uhvate si naj#bo! nema opmena, odmah kazna!

Offline Matej

• forumski skejter
  • **
  • ??????
  • Mjesto: in the middle of nowhere
  • Moj Skuter: Luna vision
  • MojSetup: neki veeeliki
« Odgovori #9 : 02 Rujan, 2008, 20:44:36 »
moj brat je bio u sloveniji sa tuđim roxom koji je imao polinijev kit isao je zamijenit gume jer su tamo bile jeftinije. nitko ga nije pitao za naljepnicu ni za zeleni karton ček mu je tip na granici sa smiješkom rekao: ,,samo gas''. vozio se do 55 km/h i kod njih je nekakvo nepisano pravilo 10 posto tolerancije na prekoračenu brzinu. nikakvih problema nije imao...
« Zadnja izmjena: 02 Rujan, 2008, 20:46:11 Matej »
What ever can go wrong will go wrong, and at the worst possible time, in the worst possible way...

Festina lente - Žuri polako

Offline baraba

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Josipdol
  • Moj Skuter: SF2
« Odgovori #10 : 03 Rujan, 2008, 12:39:23 »
Sigurnije ti je skuterom nego s autom,
jer pajkan kad gleda skut sprijeda ne vidi tablicu pa ne zna da si iz HR,
pa te ni ne zaustavi ako normalno voziš.

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #11 : 03 Rujan, 2008, 13:03:03 »

Moj stari nikad nije došo iz slovenije bez barem 30 € kazne. Ak vidiš da su te zaustavili, gotovo je. Već su zmislili neš kaj da ti napišu (zamazana vjetrobranska šajba 5% više od EU normi, ili auto se 3,6% previše nagnuo u zavoju... i slična sr***), tak da mrzim uopće pomisao da idem tamo a kamoli da bi se vozičkal bez veze. Jedino mi je žal kaj se Delta Team nalazi u Kršku jer to je jedina stvar s kojom se moreju stvarno pohvalit.

:headbang: :headbang: :happy6:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #12 : 04 Rujan, 2008, 17:51:21 »

:headbang: :headbang: :happy6:

A kaj je najžalosnije, znal sam da bude se bar jedan našo ko djeli mišljenje s menom. Jer ih je previše koji su se opekli svojim prolaskom kroz sloveniju (koji traje svega 13 minuta + kolko te zaj*** na kranici prema austriji). :icon_scratch:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #13 : 05 Rujan, 2008, 03:38:22 »
pa drkaju na granicama da bi smanjili sramotu vremena trajanja prolaska kroz sloveniju :laughing6: :laughing6:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 13 Ožujak, 2009, 16:41:14 »
Jel mi moze neko reci al da je 100% siguran da ne treba HR naljepnica na skutu za ic u sloveniju, gore se pisalo nesto ali me zanima da budem siguran, nebi volio da me vrate zbog naljepnice?? ;D
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 13 Ožujak, 2009, 16:44:02 »
Jel mi moze neko reci al da je 100% siguran da ne treba HR naljepnica na skutu za ic u sloveniju, gore se pisalo nesto ali me zanima da budem siguran, nebi volio da me vrate zbog naljepnice?? ;D

Ne znam, al nebi me cudilo da treba. Samo ti nju nalijepi na neki dio koji nije lakiran tako da ju lako poslije skines.
Isto tako ne znam kako tretiraju strance sa skuterima koji idu vise od 50 km/h, ali prema domacima nisu bas blagi.

Offline efz

• administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 13 Ožujak, 2009, 17:05:23 »
Ne znam, al nebi me cudilo da treba. Samo ti nju nalijepi na neki dio koji nije lakiran tako da ju lako poslije skines.
Isto tako ne znam kako tretiraju strance sa skuterima koji idu vise od 50 km/h, ali prema domacima nisu bas blagi.
Pa vozit cu se 50 :toothy3:
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 13 Ožujak, 2009, 17:08:03 »
Pa vozit cu se 50 :toothy3:

Aha...
Budes...
 ;D

P.S.
trebas i zelenu kartu. Nadam se da su ti je dali kad si regao skut
« Zadnja izmjena: 13 Ožujak, 2009, 17:09:47 3alfa3 »

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #18 : 13 Ožujak, 2009, 17:14:35 »
jooooj koji su to seratori.........sama pomisao na njih i vec mi je muka :toothy3: a o iskustvima sa njima necu ni komentirat jel to je strahota :sad1:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline yakov

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb,sesvete
  • Moj Skuter: Baotian
« Odgovori #19 : 13 Ožujak, 2009, 17:22:34 »

nedavno sam vidio u bauhausu da ima za kupiti HR naljepnica za motore velika je odprilike kao kutija od cigareta
VLAST I POLICIJA- MITO I KORUPCIJA