Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neš me mami taj crveni piše nekaj za kameru Sony bla bla, i gorilla glass kaj je to?
NEO M1 5 kopija huawei p6. Uglavnom solidan mobitel i nije puno para tako da se isplati uzet
uzmi ovog drugog, ima ekran koji se ne grebe lako,kamera bi trebala bit ok iako im je autofocus u banani al se skine drugi program za kameru, ja imam kopiju htc butterfly-a,isto kinez, za sad mi je odlican obzirom na cijenu koliko sam dao za njega
S obzirom da su kinezi ja nebi ništa uzimao bez obzira na estetiku ali ako već raspolažeš sa 1000 kn onda bolje uzmi neku nokiu Lumniu ili neki Htc što je provjereno i radi sigurno a ovo pitanje koliko će radit a isto tako češ ga i prodat malo NE
Citat: Rox-Rab - 23 Travanj, 2014, 20:13:35uzmi ovog drugog, ima ekran koji se ne grebe lako,kamera bi trebala bit ok iako im je autofocus u banani al se skine drugi program za kameru, ja imam kopiju htc butterfly-a,isto kinez, za sad mi je odlican obzirom na cijenu koliko sam dao za njegakoji program za kameru imaš?
Citat: zvonkec92 - 23 Travanj, 2014, 19:11:20neš me mami taj crveni piše nekaj za kameru Sony bla bla, i gorilla glass kaj je to?bolje crveni, kao prvo ljepši je od onog šrota,gorilla glass ti je vrsta stakla na touchscreenu, gorilla glass ti je na HTCovima, samo što je na njemu gorilla glass prve verzije.
ovi brendirani da ali kinezi ne
Octacore-8 jezgrijezgriTi elephone su odlicni ali svi imaju prevelik ekran
Citat: Rox-Rab - 26 Travanj, 2014, 10:58:28Octacore-8 jezgrijezgriTi elephone su odlicni ali svi imaju prevelik ekranodlicno, a jel zna neko kak se iskoristi onaj kupon kaj imam od 10$, upisem ga tam sastrane al mi nekaj sere da nemoze na neke veleprodajne cjene bla bla nisam skuzil tocno, nisam neki znalac engleskog