Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
aj bas reci koliko je tvoj serijski bez blokada isao?
moj nije wrc a isao je 83kmh
Edit: I moj sf1 kojeg sam imao je bio 4kw
E evo ga krenulo je standardno nadmetanje ciji je brzi i kolko ciji ide, klasika haha...
Moj sad evo ide u brdo 75 kmh po satu. A po ravnici razmisli
i sam si krenuo ovo ono 4kw, wrc jaci... nema veze zaboravimo to....
" Moj sad evo ide u brdo 75 kmh po satu" - neznam ja kakva je to uzbrdica ni nije bitno ali tu ti je jos jedna bitna stavka? po satu
Ja nisam nista krenuo, samo sam rekao sta mi pise u knjizici a ako svima pise 4 kw super al znam da sam vidio da je pisalo i 3 za obicni..nebitno. Druga stvar brdo je jebacko na koje sam mislio i ima ga podosta...
Po satu da normalno, znam sta je sat a sta je realno. Nisam mislio da je to 75 kmh stvarnih u brdo. Neka je 65, 67 sta ja znam kolko laze opet je dobro. Drugi nejdu ni po satu tolko.
A po ravnom je onda 90 sigurnih kad se oduzme kolko laze. Normalno da nije svaki isti niti ide svaki isto. Kod mene je novi klip sa karikama i sav potrosni materijal, sigurno da i to utjece. A i ja sam lagan istina isto... ja nisam nista izmislio samo kazem kako je kod mene.
Nema potrebe za dizanjem tenzija odmah.