Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: LIK mi trubio bezveze,  (Posjeta: 7704 )

0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Odg: LIK mi trubio bezveze,
« Odgovori #20 : 20 Kolovoz, 2008, 22:33:03 »
A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

Baš to i kažem, možda lik misli da su svi baotijani 50 koji ne idu 20 na sat,

¸pa neide ni tvoj šitfajt nis brze  :skuter:

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 20 Kolovoz, 2008, 23:23:40 »

Ovo nije autoput  :icon_tongue:

vidin ja da ti nisi slusa na predavanjima u auto skoli, a pogotovo da nisi odradia voznju kod intruktora... UVIK se vozi desnom trakom UVIK...

@ thug..

pa u auto skoli te uci da se vozis sredinom trake :)

to ovaj gori nije prosa  :nono:

e pa a šta sam ja reko odmah na početku.......al mene niko ne sluša :hmh:

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #22 : 20 Kolovoz, 2008, 23:47:45 »
da vožnja je obavezna po desnoj traci.

ali ti nisi čitao kako treba več selektivno.

ako je gužva taj član se ne primjenjuje, znači nema kazne i član je aut.

ako nema gužve tj ako nema kolone nas desnoj traci ili ako se ta kolona kreče optimalnom brzinom taj član se aktivira te je obaveza desna traka.

u gradu gdje postoje dvije ili tri trake u istom pravcu vožnja je obavezna u desnoj traci ali ostale trake nisu preticajne trake pa stoga nevrijedi članak koji opisuje lijevu traku kao preticajnu traku.

kada bi se svi pridržavali slova zakona  ovo društvo bi bilo idealno i nebi tzrebali polismeni na cestama..
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #23 : 20 Kolovoz, 2008, 23:52:21 »
sta se mene tice ko vozi brze moze bit u livoj traci dok ne prodje sve u desnoj i onda se i on ima pristrojit u desnu.. uvik ima neki glavonja koji ide brze od tebe...

...., ko se vuce sa i bez shitfighta ako nema prometa u desnoj koji je sporiji od ovog u livoj traci....  ima se pristrojit i to je to... ...

a ovaj mu sigurno nije trubia u storogom centru grada i sl. nego na nekoj brzoj cesti... jer u gradu se ne vozi 70 ;)
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 21 Kolovoz, 2008, 00:41:04 »
Ok ugl i dam sam se ubacio u desnu traku ne bi ovaj iza mene niš postigo, i tako to nema svrhe svi se voze svim trakama ljeva je malo brža i to je tak, nisam ja nikog usporavao, zanemarimo propise ili zakon

Nisam se vukao vozio sam ka i ovi ispred mene, brže od njih ne mogu jer bi se zabio u njih, ajde baš ću sutra opet ić pa ćemo vidit kak se svi voze pa ču ja nagazit 95 max :toothy12: pa ću ja svima trubit i blicat :toothy12: dok se ne ubijem sa ćelavom gumom, tak mi je  svejedno

A baš kad mi je reko kroz prozor da idem u desnu traku ja pitao zašto, baš je onda se upalilo zeleno i nisam stigo čut šta mi kaže, da sam bar čuo :(

Znači ovako da sam se ja prebacio desno, opet bi ispred njega bio auto koji ide brzinom ko i ja,  i šta onda onda da se i on prebaci desno opet još jedan auto, čak i da mu se svi auti maknu desno, šta ako dođe neki iza njega koji oće još brže iči  od njega hahaha
« Zadnja izmjena: 21 Kolovoz, 2008, 00:48:11 vktr »

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #25 : 21 Kolovoz, 2008, 00:52:43 »
ja na kraju ne kuzin jel mi pricamo o voznji unutar grada ili o amo rec brzoj gradskoj cesti (ne vangradskoj)
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline vktr

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #26 : 21 Kolovoz, 2008, 00:57:30 »
Pričamo o bolonji, dobro ti ne znaš možda kajeto.
To je cesta s 2 trake za svaki smjer. 60 je ograničenje iako ekipa vozi 70+ po ljevoj a po desnoj sporije a često i puno sporije jer busevi staju na stanici svakih pol kilometra kilometar. Desnom trakom se ne namjeravam vozit, a ne vidim razlog zašto ne bi ljevom kad svi voze isto ljevom konstantno i ako mogu postić brzinu koju postižu i ovi ispred mene, nije mi jasno opće

Baš bi voli vidit lika opet da mi objasni u čem je problem

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #27 : 21 Kolovoz, 2008, 02:39:07 »
OK, nisam procitao sve sto ste napisali ali:

1. Voznja desnom stranom desne trake je propisano ZOSPC-om, ali samo za mopede i ostalu 50ccm druzinu
2. Voznja lijevom trakom Bolonje kao i svakom drugom cestom koja NIJE autocesta (Slavonska, Zagrebacka itd) je najnormalnija voznja ukoliko se vozi sve osim bicikla i mopeda (50ccm - oni preko toga ne) kojima je zakonom tako propisano. Dakle, covjek se vozio skutom od 100 ccm po lijevoj traci i to brzinom koja nije bila toliko mala da ugrozava promet. Ko mu trubi je opasna seljacina i mjesto mu nije u prometu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #28 : 21 Kolovoz, 2008, 10:14:10 »
upravo tak alfa.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 21 Kolovoz, 2008, 10:23:44 »
trebao si vidjet što ja jučer doživio.

idem ujutro u 6 na posao zagrebačkom avenijom i vozim se srednjom trakom da se nemoram kod konzuma na semaforu prestrojavati.
zeleno na semaforu i pičim, vidim ti ja na desnoj traci zeleni auto kak dolazi, a to je traka za kružni tok kod city one.
niš ja i dalje vozim svoju vožnju od 80/90kmh znači ne zaostajem od auta ispred sebe.
franjo stari sa brčinama lijevi žmigavac i na mene , što je mislio neznam, ja na trubu mislim da su svi oko mene ju čuli jer se fajn dere te po kočnici ipak sam manji.

frajer gestikulira rukama u kabini.ja migavac i lijevo po gasu.dolazim do vrata a frajer otvara prozor još bi se i svađao, klimam fajn glavom ljevo desno i po gasu nemam vremena ipak 20 min mi je do posla.

zveknuo bih ja njemu retrovizor ali nesmijem sj#bo bih si službu.

pozdrav.

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 21 Kolovoz, 2008, 11:40:28 »
OK, nisam procitao sve sto ste napisali ali:

1. Voznja desnom stranom desne trake je propisano ZOSPC-om, ali samo za mopede i ostalu 50ccm druzinu
2. Voznja lijevom trakom Bolonje kao i svakom drugom cestom koja NIJE autocesta (Slavonska, Zagrebacka itd) je najnormalnija voznja ukoliko se vozi sve osim bicikla i mopeda (50ccm - oni preko toga ne) kojima je zakonom tako propisano. Dakle, covjek se vozio skutom od 100 ccm po lijevoj traci i to brzinom koja nije bila toliko mala da ugrozava promet. Ko mu trubi je opasna seljacina i mjesto mu nije u prometu.

Da je lik opasna seljačina i divljak doživio sam kilometar dalje gdje se tako divljački i nepromišljeno prestrojio kroz 2 trake.

Samo sam htio znat dasam u pravu  :toothy12:

A mrcino, takve situacije da skoro pogineš se doživljavaju svaki dan nemoš to izbjeć, nekad više nekad manje

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #31 : 21 Kolovoz, 2008, 12:24:24 »
ja uopce ne shvatam ljude koji koriste tu trubu.jedina po meni svrha je trubnut nekoj maci na semaforu.

nikad al bas nikad ne ziwcanim u prometu.makar mi neko izleti ,jebiga zna se i meni dogoditi.ko zna što je čovjeku u glawi.
zato nemojte odma napadat druge.jer je ocajno i sam se svi nerviraju.

neki jebeni dan idem u 5 ujutro od ekipe i picim prema kuči kad (vozim 70,nema nikog pustinja,al svejedno.nemam blokade,blabla) kad ono neka jebena sirena (bas ono ko murija).prvo skoro padnem sa skutera,userem se ziw zbog kazne i onda skontam da se neko sprda.jerbo sam im majku.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 21 Kolovoz, 2008, 12:25:37 »
ha je*bg ga blaž. da nisam u službi kojoj jesam bilo bi retrovizora na asvaltu na kile.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #33 : 21 Kolovoz, 2008, 12:43:01 »
trebao si vidjet što ja jučer doživio.

idem ujutro u 6 na posao zagrebačkom avenijom i vozim se srednjom trakom da se nemoram kod konzuma na semaforu prestrojavati.
zeleno na semaforu i pičim, vidim ti ja na desnoj traci zeleni auto kak dolazi, a to je traka za kružni tok kod city one.
niš ja i dalje vozim svoju vožnju od 80/90kmh znači ne zaostajem od auta ispred sebe.
franjo stari sa brčinama lijevi žmigavac i na mene , što je mislio neznam, ja na trubu mislim da su svi oko mene ju čuli jer se fajn dere te po kočnici ipak sam manji.

frajer gestikulira rukama u kabini.ja migavac i lijevo po gasu.dolazim do vrata a frajer otvara prozor još bi se i svađao, klimam fajn glavom ljevo desno i po gasu nemam vremena ipak 20 min mi je do posla.

zveknuo bih ja njemu retrovizor ali nesmijem sj#bo bih si službu.

pozdrav.

Nedavno sam imao slicnu epizodu samo u Ilici kod Britanca i pri 30tak km/h kad je kreten (pritom me gledajuci u oci telecim pogledom) gurao u lijevo (nije bilo kontakta, ali samo zato jer sam se micao u lijevo).
Obzirom da trganje retrovizora ne utjece na moj profesionalni zivot, sa zadovoljstvom sam mu ga odvalio.  ;D
« Zadnja izmjena: 21 Kolovoz, 2008, 12:44:36 3alfa3 »

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 21 Kolovoz, 2008, 13:22:54 »
bravo

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 21 Kolovoz, 2008, 15:27:24 »
Danas iidem opet, u vrapču na semaforu crveno, i boli me k. proguram se između svih napred skroz, ispred neke bembure, i nekako mi odbljesak na semaforu ne vidim ga  a i slabo svijetli, i lik iza počne turirat  :toothy9: ja automatski krenuo i nakon 2 metra stao kad sam vidio da mi s desna ekipa još uvjek ide hahahahahha
A ekipa(pješaci na semaforu) se trgaju od smjeha a ja posramljen   :binkybaby:
I onda kad je zbilja bilo zeleno dosta sam bio bolji u startu neg on prvih 100-200 metara(ne držite me za riječ loš sam u procjeni udaljenosti ali tako nešto je bilo) al poslje na 90kmh me stlačio da skrenem u desno hahahahah :toothy12:

Tamo između jarka i pocuseda neznam pod kaj to spada di je tunel ona cesta, nagazio sam stotku, i onda sam u povratku utočio omv super100 i išo je slabije  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 21 Kolovoz, 2008, 15:29:56 vktr »

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 21 Kolovoz, 2008, 15:38:04 »
tko bmw ili ti na skuteru :toothy12:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 21 Kolovoz, 2008, 16:05:47 »
Šta tko ja ili bmw :D ja brži naravno ali samo u prvih 100 200 metara možda i manje, poslje me lik stlačio nakeljio mi se na dupe hahahah, a štaš moram se maknut bemburi

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 21 Kolovoz, 2008, 16:45:28 »
ma kad si natankao

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #39 : 21 Kolovoz, 2008, 17:00:38 »
ma kad si natankao
Išo sam ja tamo na istok i natočio sam tamo kod štasnija, stanem ja kod pumpe, pita žemska jel treba kaj oprat, ja u smijehu onak pogledam skut reko ne , dođe druga žemska, pita oćeš da ti operem vizir hahahhahah