Jbg, svi bi dvjesta smjesta a niko ne bi čačkao po mašini a ne daj bože da bi tko i pomislio proučiti kako radi ta mašina...
Ako mijenjaš količinu ili omjer smjese koja ulazi u motor, kao prvo, moraš omogućiti istoj toj količini da i izađe na ispuh a sa serijskim spuhom... problemi...
Dalje, ako planiraš dobiti ubrzanje, moment, krajnju, morati ćeš se poigrati i sa variomatom jer rolice koje imaš su podešene za rad na 12-ici a svaka promjena režima rada motora vodi prvo prema lakšim ili težim rolicama, ovisno o tome u kojem smjeru mijenjaš režim rada. Moj ti je savjet da provjeriš ubuduće dali je onaj tko te savjetuje takvim setupom kakav ti savjetuje postigao željeno na svome motoru pa tek onda poslušaš savjete i kreneš se bacati u trošak.
Da onda je to rupa bez dna. De kupi bolji auspuh, pa onda neće imat linearno ubrzanje pa variomat, pa linearne zadnje polutke,pa kit,pa radilicu... i odeeee po džepu
Čuvam se od toga jer poznajem sebe.
Probat ću se par dana još mučit s ovom 17icom ako ne ide vraćam se 13-ici, to je 20 min posla prebacit karb ako ne bude valjalo
Jog hvala budem probao, samo što seriskog filtera nemam
Danas sam se malo vozio nije bilo vjetra, max brzina 70 kmh malo ispod punog gasa, na punom gasu 68 kmh. Bolje ubrzanje se osjeti,a posebno uzbrdo.
Nadam se ljepom vremenu sljedeći tjedan, mislim da će se moć uštelat