ima ih ko trudnica poslije zime
u osijeku, centar je bukiran na raskrižju gundulićeve i županijske do podneva
bosutsko od kružnog prema konzumu u poslijepodnevnim satima od 15-18h
na čepinskoj su kod bivšeg getroa i sa druge strane ceste kod panturista nešto slabije u zadnje vrijeme odkad su im smanjili vozni park kod bivše autoslavonije
nedjelja je obavezna u jablanovoj kod lesnine a preko tjedna kod velpra i kod brick-a jer kako je obilaznica zatvorena kad se ide od ankinog dvora zabranjeno je skretanje ulijevo prema PSC-u i obavezan je smjer prema škoji
zrinjevac je mjesto za odmor
na čepinskoj u cvjetnom između znakova odgraničenja od 70-50-70 kod crkve
kanižlićeva kod ine
to su lokacije gdje sam ih ja dosad viđao i koliko su mi pričali u zadnjih tjedan dana
što se tiče sam vožnje, držim se zakonskih ograničenja u gradu/naseljima 50 i ne preko toga, jedino stisnem malo gas kad sam na obilaznici jer te jednostavno izguraju sa ceste
ne divljam po cesti a kolonu jedino zaobilazim dok je spuštena rampa u neda mi se bit iza autobusa/kamiona
nek kontroliraju, nemam ništa protiv, ali što je netko spomenuo kad neki tatin sin proleti sa 150 gdje je ograničenje 50 nikon ništa a ja koji idem nizbrdo sa 55-60 zaustavi i tlači me da sam vozio brže od propisanog ...... nas na 50tkama najviše finski prcaju baš zbog tih 13-16 godišnjaka jer starci im neće kupit neki vx ili neki drugi 125-150-180 nego kineza od 50 kubika pa nek se zabavljaju sa 3t kn ili netko iz društva ima skuter pa se sa njegovim kolju po cesti
upravo takav slučaj imam u naselju, lik je kupio za iljadarku neki kinesku krš i sad se svi iz društva iživljavaju sa njime, 50kn goriva i 2 kutije pljugi na njih 5 i uzivancija cijeli dan...