...bok...
...evo mene iz nebesa...na ovaj forum...
...da se predstavim pošto sam novi na forumu...
...zovem se vedran aka veky...najpoznatiji kao veky402...nikad čuli nema veze...
...vozim TGB303r Black Hawk...(MK Butina)-nije legalan...samo nas par scooteraša i mopedista...
...prije APN 3 iz 1965godine za sada najstariji motor u mojem selu...prije mjesec dana prodan za 500kn covjeku za privatnu kolekciju...motor jos uvijek palio iz prve, bio je restauriran...
...a sad na nešto jače...haha šala...dolazim iz družbinca malo selo udaljeno 10km od Varaždina u smjeru Ptuj-a...
...scoot mi je star 3 mjeseca ima 950km...jos uvijek u dobrom stanju...hehe
...
...napravljen malen styling...: plava neonka ispod šasije(90kn) na daljinsko paljenje(120kn), svijetleči ventili na felgama-plavi(60kn), pozicijsko plavo svijetlo(20kn), dodano 2 štop svijetlo led(35kn), ugrađena muzika ispod sjedišta; Radio Sony XPLOD-CDXGT200s, zvučnici 2xSony XPLOD XS-F1324 i neki bass NLO firma...muzika sve zajedno koštala 75eura...kupljeno u austriji u forstingeru...
...u planu (uskoro) tapecirung na ploču od muzike, oko rubova plava ritmička neonka...angel eyes ili devil ili nešto sasvim deseto...drugi dashboard samo cekam plaču da kupim farbe za printer..hehe...i za sad je to to...
...što se tiče tjuninga...za sad ništa...samo je skidana blokada na variomatu...največa brzina 75-80km/h...
http://img177.imageshack.us/img177/1223/pict0158yq6.th.jpg[/img][/URL]