Ps4 je novi na tržištu i neke stvari kao dječje bolesti kako navodi autor teme su još uvijek nepoznanica
Za početak su pričali da na joysticku nisu briljirali ali to se utisalo sa proširenjem tržišta na ostale države
Nadalje tema nije xbox vs ps već da li se isplati kupovat konzolu u ranom stadiju prodaje
Osobno imam PS3 koji sam kupio nakon 6 mjeseci nakon što se pojavio na našem tržištu
Imao sam prvu verziju ps bez analoga,pa sam uzeo verziju sa analogom iako sam mogao smo novi joystick uzet, pa ps one i sve sam ih kupio u prvom valu prodaje...... svaki je imao neki kvar, od pregrijavanja do lasera pa i do napajanja....
Rekao sam samom sebi, nikad više u prvom valu neću ništa kupit baš zbog tih kvarova..
Ps2 fat sam kupio nakon 6 mjeseci što je bio na tržištu, pa slim i ni da jednim nikakvih problema
Kao što sam naveo u početku ps3 je došao nakon 6 mjeseci što je bio na tržištu, evo još dan danas radi bez greške... kucam o drvo da ga ne ureknem
Ps4 će najvjerovatnije bit oko 8og mjeseca, taman dok se ne probije led sa kvarovima i mogući jb
Xbox vs ps uvijek ps jer sam fab i šta će mi milijun i pol igara pa neznan šta bi igrao, ovako si kupim 5 ili 6 igara godišnje i miran sam (shopto ima preused igre po 80% nižoj cijeni nego kod nas)
Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk